« Aldrig i livet | Huvudsidan | Kan det vara svinet? »

19 december 2009

Att vakna...

MED NACKONT, HALSONT och nyser och fryser gör mig allmänt misstänksam. Jag är ju (peppar peppar - ta i trä) aldrig sjuk i vare sig det ena eller det andra! Så jag hoppas att det bara är falskt alarm?!

Det var 13,5 minus när jag steg upp vid niotiden i morse. Brrr, det var nog länge sedan vi hade så kallt - jag kan inte minnas faktiskt! Nu cirka två timmar senare är det nere i 9,3 men solen som lyser som en stolle har väl jagat bort några av "minusarna".

Det är vackert - utan tvekan - med frostiga tak och gnistrande gräsmattor av den lilla mängd snö som kom i dagarna. Däremot kan jag nog konstatera att det inte blir stavgång till och från gymmet i morgon om det inte sjunker avsevärt.

I morgon är det sista alpcyklingen innan julen står för dörren...om jag nu kan delta eftersom jag känner mig lite risig - men jag avbokar inget ännu utan ger "det" en chans att försvina under dagen.

Nu blir det julklappsrim...

Skrivet av Angela Müller den 19 december 2009 10:54

Kommentarer

Post a comment
Remember Me?