« Nä | Huvudsidan | Tveksamt var det »

4 november 2009

Lika bra att inse

DET BLIR/BLEV INGET SKATÅS på hela veckan. Så morgonträningen får stå över tills vi kommer till Thailand ;-)

I måndagsmorse hade Woffegubben bestämt sig för att tvätta bilen innan jobbet och det var väl gott och väl så långt. Att han sedan hamnade i trafikstockning var ju mindre bra för det hanns inte med någon tvätt.

Så nytt försök på tisdagmorgon och det gick vägen.

I måndags var det styrketräning och lite motion...med betoning på lite! Jag bestämde mig för att löpträna en trettiominutare på löpbandet (eftersom det inte blev någon morgonträning) men fick ge upp efter bara en och en halv kilometer eftersom jag fick så ont i benhinnorna att det bara inte var möjligt att fortsätta - inte ens på ren vilja! Det tog ju bara några minuter så jag powerwalkade resten av halvtimman. Alltid något i alla fall ;-)

I går smet jag i väg med tåget så att jag skulle hinna en timma på crosstrainern innan cirkelträningen och avslutningsvis spinning puls.

När Woffe hämtade mig från gymmet trodde jag inte att han skulle vilja morgonträna onsdagmorgon eftersom han ska ut i kväll med grabbarna och slarva på puben. Men, det ville han!?
När vi klev ur bilen därhemma så fegade däremot jag ur. Kallt och blåsigt och ev. snö på G så jag beslöt att det inte skulle bli någon träning i morse heller. Basta!
Det blev en skön sovmorgon...

Och i morgon är det jag som ska ut och slarva - måste göra något åt maltbristen ;-)
Så då blir det ingen morgonträning heller ;-)
På fredag blir det absolut ingen för då är jag för trött ;-)

I kväll har jag planerat in styrketräning eftersom jag har några timmar till godo fram tills dess att den gamle vill bli hämtad i stan - men vi får väl se. Planera är en sak och att dessutom få det genomfört en helt annan ;-)

Skrivet av Angela Müller den 4 november 2009 10:20

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?