« Fem minus... | Huvudsidan | Sköna lördag »

16 oktober 2009

Lång och nästintill sömnlös natt

DET VAR LITE TUFFT NÄR klockan ringde 04.15 i morse eftersom jag inte sovit så bra. Anledningen till det var bekymmer på jobbet som försökte lösas under natten och som generade ett antal sms med status fram till strax efter 03.00...

Men, vi kom upp och i väg till Skatås för att springa femman som faktiskt blev en sexa ;-) Vi kom nämligen i "mål" 06.47 och anläggningen öppnar ju inte förrän 07.00 så det blev att springa tillbaka en bit för att minutrarna skulle ticka på.

Det kändes lite bättre i dag med benen som jag upplevt som betongpelare. I och för sig som fortfarande ben som betongpelare men mer som lättbetong i dag då ;-) Att det sedan var 2 plusgrader gjorde väl sitt till. Vi hann i alla fall bli svettiga till skillnad mot tidigare i veckan då det var tre minus!

För övrigt är jag nöjd med veckans träning trots att jag hoppade styrkan i onsdagskväll och i morgon blir det med all säkerhet ren vilodag.

Jag har haft över en veckas ren storm på jobbet inklusive mina tre "lediga" dagar förra veckan. Nu verkar det dock som det mesta är löst - återstår några problem som "min" driftleverantör jobbar på.
Det var dock extra skönt i dag att packa ner datorn strax efter fem för hemfärd ;-)

Här hemma har jag tänt en massa ljus, myser i störst allmänhet och funderar på om jag ska sätta mig i soffan och slappa eller om jag förbereda maten till vår gästers ankomst i morgon? Det finns ju dock vissa risker med att inte soffan - jag somnar inom en halvtimma efter nedfallet...

Jag tar i alla fall inte den risken innan tvättmaskinen, som jag har i gång, är klar. Och när jag lyssnar riktigt noga bort mot vardagsrummet så undrar jag om inte herrn i huset redan somnat till. Det är oroväckande tyst...inte ens prassel från dagens tidning ;-)

Skrivet av Angela Müller den 16 oktober 2009 19:06

Kommentarer

Hoppas att ni får en riktigt skön helg nu! :-)

Skrivet av: Britt-Marie "Bim" Kullin den16 oktober 2009 19:51

Britt-Marie> Det får vi garanterat. I morgon får vi goda vänner på besök ;-) Hoppas detsamma till dig och familjen! *Kram*

Skrivet av: Angela den16 oktober 2009 20:13

Post a comment




Remember Me?