« Femman och en tvåa ;-) | Huvudsidan | Helgen som gick »

1 oktober 2009

Inte

MYCKET ATT ORDA OM då jag tillbringat kvällen på gymmet. Det blev först uppvärmning i en timma eftersom tiden fanns. Trettio minuter cross och trettio powerwallk på löpbandet. Sedan en timma spinning med vår alpspinningledare eftersom han hoppat in då vår ordinare var sjuk.

Inte kul för henne men det var himla mysigt att få Stefan som instruktör då han normalt bara visar sig mellan november och april ;-)

Att få höra det välbekanta "stark mage, lätta händer på styret och runt runt, tramp tramp" var riktigt trevligt ;-) Nu kan vi bara hoppas att Anki inte är allvarligt sjuk och snart är fit for fight igen.

Jag har inte riktigt bestämt om det blir "något"till morgonen eller om jag helt frankt ska sova? Jag borde göra något för stegens skull men som sagt...?

Skrivet av Angela Müller den 1 oktober 2009 22:00

Kommentarer

Du har ju alltid "en miljon steg" så du kan nog lugnt sova :-D Har du något särskilt stegmål, eller är det bara så många som möjligt som gäller?

Skrivet av: Snurran den 2 oktober 2009 17:56

Just nu är jag med i en tävling där det gäller att gå till Berlin ;-) Vi är ett gäng glada stegare från jobbet som går och vi är ett lag då.

Skrivet av: Angela den 4 oktober 2009 12:43

Post a comment
Remember Me?