« Malmö förra helgen... | Huvudsidan | Ja, vad ska man säga? »

31 oktober 2009

Förbannad!

JAG GJORDE EN JÄTTEGOD ungnsomelett med stuvade champisar som satt gott och blev en bra laddning inför Finalloppet...Trodde vi ja!

När vi kom upp till Skatås, mer än en timma innan start, så fanns det inte en enda parkeringsplats bara ett ohämmat kaos för alla som letade! Vi blev hänvisade ett annat ställe att parkera på långt ini helvete därifrån så när vi kom upp dit så insåg vi att vi aldrig skulle hinna tillbaka i tid till starten.

Då körde vi ytterligare en vända fram till Skatås och kikade om man eventuellt kunde parkera vid bostäderna men överallt krävdes det parkeringstillstånd och några böter hade jag banne mig inte tänkt få också.

Så, det vara bara att ge upp!

Vi åkte in till stan så vi fick klätt om till "vanlig" klädsel och ringde sedan brorsan för den årliga traditionen med att gå til mamma och Jettes grav och nu har vi ju även pappa där...

Vi träffades vid kyrkogården...


3_connyfixar.jpg

En liten dekoration dagen till ära...

1_hjartat.jpg

Också mammas nalle förstås som Conny vårdar ömt hemma när den inte är här ;-)

2_nallen.jpg

När vi var klara på kyrkogården åkte vi ut till 421 och tog en fika på LeCroissant.

Ja, sedan var det bara att ta hejdå av storebror och vi handlade lite på ICA Maxi innan vi drog vidare hem igen.

Lite snullet käns det och vi får väl ta det som en lärdom. Vi pratade faktiskt i veckan om att vi hade kunnat ta med cyklarna med på bilen och parkerat i stan och sedan cyklat upp till Skatås. Men, det kräver ju en helt annan planering och tidsåtgång så det blev inte så i dag...

Skrivet av Angela Müller den 31 oktober 2009 15:46

Kommentarer

Vad trist med loppet... :-(

Skrivet av: Britt-Marie "Bim" Kullin den31 oktober 2009 21:12

Britt-Marie> Ja...;-(

Skrivet av: Angela den 1 november 2009 00:16

Då var du ju nästan hemma hos mig! Bor ju bara 10 min promenad från 421. Har precis lagat zucchinilasagnen nu, tack för receptet, det var nästan så jag hade tänkt ut det. Fast jag skippade lök och grädde och hade istället i champinjoner, zucchini, vitkål och morötter. Färska och konserverade champinjoner där jag även använde spadet. Det står i ugnen nu och är klar när som helst.

Skrivet av: Lena den 3 november 2009 18:42

Lena> Ja, så är det. Det är fint där borta och roligt att få handla i lite andra affärer i bland. Jag är ju dessutom gammal Mölndalsbo, uppväxt där, men på den tiden var det bara bondåkrar just där ;-) Jag är uppväxt i Toltorpsdalen och sedan Solängen...
Roligt om du gillade recepten sedan kan man ju variera med det man tycker bäst om och kanske rent av skapa en smaksensation ;-)

Skrivet av: Angela den 3 november 2009 20:43

Post a comment
Remember Me?