« Morgonen | Huvudsidan | När det blev för mörkt »

6 oktober 2009

Ett bra slut på en bra början ;-)

JAG RUSADE TILL PENDELN för att hinna till cirkelträningen på gymmet som startar redan 17.40 och hann med lite uppvärmning i form av powerwalk på löpbandet i 30 minuter. Sedan cirkelträningen då...

Fredrik körde skiten ur oss totalt i dag eftersom vi bara var tre anmälda - phew. Men OK det ska ju kännas att man tränat.

Efter det hade jag Spinning Puls-pass inbokat och det är ju som det är ;-) Jonna ger järnet och vi också ;-)

Nu ska jag vara "ledig" i dagarna tre, är det tänkt i alla fall, för att jobba i kapp lite här hemma vid. Det där som kallas liv utanför jobb och gym. Exempelvis putsa alla tusen fönster och hänga upp "vintergardiner", fjäska lite med orchideerna osv osv.

Jag känner mig onekligen lite stressad av just detta men vill inte "offra" helgerna så nu blir det så här i stället. Nu hoppas jag bara att det blir genomförbart för när jag åkte hem från gymmet hade det börjat regna ;-) Det är ju inte så lyckat med fönsterputsning i regn - om man säger så!

Nåja, det är dumt att måla fan på väggen i förväg. Vi får se vad morgondagen har i sitt sköte ;-) Dwet kanske regnar "färdigt" i natt...

Skrivet av Angela Müller den 6 oktober 2009 21:01

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?