« Ledigt... | Huvudsidan | I ottan... »

22 oktober 2009

En himla bra dag och kväll

SER MAN PÅ - det går ju att ta ledigt en dag utan att det blir kaos på jobbet. Bara några samtal som lätt gick att lösa per telefon och några mail med lika lätta lösningar. Resten av dagen har jag alltså fått vara ledig...

Jag hoppade ju styrkan i går kväll som var planerad med tanke på att jag skulle vara ledig i dag och därför hinna med både den och motion. Det blev ju ingen motion i morse eftersom jag var ledig men Woffegubben tog tillfället i akt och fick simmat i lugn och ro innan jobbet.

Jag tog hojjen till gymmet och när jag meddelade Woffe det så kontrade han direkt med att då stannar jag till vid gymmet och ställer bilen till dig och tar din cykel hem eftersom det är kolsvart när du väl ska trampa hem igen. Himla gulligt av honom...

Jag började med styrketräningen och under tiden kom Woffe in och hämtade cykelnyckeln så han kunde cykla hem. När jag var klar med styrkan hade jag några minuter till övers innan spinningen började så jag crosstrainade en halvtimma för att inte bli för kall i kläderna ;-)

På spinningen var vår ordinarie tillbaka efter tre veckors enveten förkylning och jäklar anamma...Nytt program och vi var verkligen som blöta fläckar allihop efter avslutat pass ;-)

Jag har haft en himla bra dag och kväll och nu ska jag lägga mig på spikmattan och min nya fina spikkudde som Woffe överraskade mig med i dag ;-) Ska bara packa Skatåsväskorna först... I morgon blir det stavgång!

Skrivet av Angela Müller den 22 oktober 2009 21:34

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?