« Morgonens femma | Huvudsidan | Det fick bli »

21 september 2009

Trots allt

AV NÅGON ANLEDNING har jag frusit hela dagen...och när jag tog en snabbis ut på lunchen blev jag ännu frusnare.

Så att känna någon större livsglädje över att åka raka vägen till gymmet efter jobbet var väl så där...om man säger så.

Men, som vanligt när jag värmt upp och kommit i gång så blir det bara så himla bra - varje gång! Är det inte märkligt att det kan kännas så motigt i bland och när man väl kommer i gång so what!

Träning: Styrketräning
Totaltid: 01:25:08
Maxpuls: 137
Medelpuls: 93
Procent av maxpuls: 84
Procent av medelpuls: 57
Förbrukade kalorier: 388

Sedan vi började motionsträna på morgonen i Skatås har jag inte lagt så mycket energi på just den varianten på gymmet - någon måtta får det ju ändå vara ;-)
Men i dag hade jag några minuter till godo så det blev intervallträning på crosstrainern - en kort stund.

Träning: Intervall på crosstrainer med en minut maxpuls och en minut aktiv vila
Totaltid: 00:20:04
Maxpuls: 135
Medelpuls: 121
Procent av maxpuls: 82
Procent av medelpuls: 74
Förbrukade kalorier: 190

Och nu har herrn i huset, läs Woffegubben, antytt att han vill ha vilodag från Skatås i morgon för sina knän...Jag får se hur jag gör då - hade ju ställt in mig på stavgång men jag kanske tar den på hemmaplan i stället då och låter "den gamle" få sova ;-)
Den som lever får se?

Annars är det cirkelträning och spinning puls i morgon kväll på gymmet...Om jag nu hinner eftersom cirkelträningen startar redan 17.40. Får kasta mig på tåget i tid så funkar det men annars, om jag ska invänta Woffes slut på dagen, så är jag inte där förrän tidigast strax före 18.00. Planering på hög nivå ;-)

Skrivet av Angela Müller den 21 september 2009 20:51

Kommentarer

Post a comment
Remember Me?