« Det går inte att komma ifrån... | Huvudsidan | Åttan i morse »

16 september 2009

Pulstuppjuck...

I MORSE NÄR VI SPRANG ÅTTAN i Skatås fick pulsklockan tuppjuck igen då den tyckte att jag hade en puls på 213...om så hade varit fallet hade jag inte skrivit detta för att skriva som död låter sig inte göras har jag hört ;-)

Nåväl, det var faktiskt lite tungt i morse att springa men jag sprang, trots det, hela vägen och det i sig gör ju människan glad...

Träning: Löpträning
Totaltid: 01:06:07
Maxpuls: 213
Medelpuls: 129
Procent av maxpuls: 130
Procent av medelpuls: 129
Tid över pulsintervallet: 00:04:42
Tid under pulsintervallet: 00:01:17
Tid inom pulsintervallet: 01:00:07
Distans: 8 km
Förbrukade kalorier: 695

Solen var så vacker när dagen andades upp alldeles innan vi kom i mål - det är en ynnest att få uppleva detta i ett så fantastiskt område som Skatås!

Dagen för övrigt bestod mest att möten fram till lunch och sedan var det full fart tills det var dags att lämna modersskeppet för ett gympass med styrka.

Jag körde bara styrka i dag - alltså ingen motion efteråt. Det i sig gjorde att jag var hemma redan innan åtta som i sig innebar att jag hann tvätta en maskin med träningskläder ;-)

Träning: Styrketräning
Totaltid: 01:16:44
Maxpuls: 137
Medelpuls: 99
Procent av maxpuls: 84
Procent av medelpuls: 60
Förbrukade kalorier: 431

Jag blev hämtad av en trött Flärdtjänstchaufför ;-) Det tar på krafterna med uppstigning 05.00 för att hinna med Skatås innan jobbet. Nåväl, det må vara hänt eftersom det ger så mycket tillbaka!

Nu inväntar jag bara att torktumlaren ska bli klar. Jag har faktiskt dessutom hunnit med att korta av ett par byxor, av sex, som legat alldeles för länge och väntat på min inspiration ;-)
Resterande 5 par får jag ta till helgen...

I morgon blir det stavgång i Skatås och på åttan som är så fin så jag har tänkt mig att ta mig tiden att ta lite kort...om jag nu kommer i håg att få med kameran - lämnar inga garantier ;-)

Skrivet av Angela Müller den 16 september 2009 21:40

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?