« Sista kvällen | Huvudsidan | Full fart igen... »

8 september 2009

I går...igen

STEG VI UPP TIDIGT och packade ihop oss samt körde husvagnen till Falkenberg där den årliga servicen blev gjord av FJ´s Husvagnscenter. God service och trevlig personal!

Ja, sedan fraktades "Hon" vidare till vinteruppställning nyservad och fräsch ;-) Säsongen är slut - bara att konstatera. Men det känns skönt att Hon är trygga händer...

På kvällen blev det gymmet med styrka samt bara en gnutta, 30 minuter, motion på crosstrainern efter styrkan och sedan direkt hem för att packa inför tisdagens aktiviteter!
Ett evigt packande med andra ord!

Skrivet av Angela Müller den 8 september 2009 12:23

Kommentarer

Haha, du skulle behöva tolv väskor, som du kunde packa klart på din träningslediga dag, sedan kunde de stå uppradade någon bra stans där du kunde hugga dagens två innan du rusade iväg på morgonen! ;-)

Skrivet av: Snurran den 8 september 2009 18:42

Snurran> Vilken bra idé, kanske något att tänka på...fast det gäller ju att ha en hel sportaffär med träningskläder och väskor ;-)

Skrivet av: Angela den 8 september 2009 21:10

Japp - och en stoooor garderob att ställa dem i ;-)

Skrivet av: Snurran den 8 september 2009 21:27

Snurran> Kan man inte ta garaget? Fast jag vet ju minst en person, inga namn, här som inte skulle uppskatta det ;-) Annars hade det varit bra för det är nära bilen...

Skrivet av: Angela den 8 september 2009 21:35

Post a comment
Remember Me?