« Full fart igen... | Huvudsidan | Och i morse »

8 september 2009

Gick ju bra i dag oxå ;-)

EFTER EN DAG MED BLOD, SVETT OCH TÅRAR på jobbet - ja, nästan i alla fall - tog dagen slut...

Spinning Puls inbokad till 18.30 men innan hann jag med en trettiominutare på crosstrainern som uppvärmning. På spinningen körde hon skiten ur oss som vanligt ;-) Å andra sidan var det precis vad jag behövde efter dagens jobb så jag kunde rensa ur hjärnan...

Nu är det tvättmaskinen som ska inväntas, morgondagens väskor packade och klara och sedan är det spikmattan...längtar ;-)

Skrivet av Angela Müller den 8 september 2009 21:27

Kommentarer

Hej!
Läser om din spikmatta och blev nyfiken. Har sett den säljas lite överallt, tycker du den gör nytta och isf hur?
Läste även om ditt dilemma med träningsställe, tips: träningen ska vara kul, annars lägger man av och börjar hitta ursäkter! Man ska trivas, det är trots allt en del tid som läggs på detta (och pengar).
Jag fattar inte att du pallar - sicken energi!!
;.) Pia

Skrivet av: Pia den 9 september 2009 08:11

Pia> Jag kan inte tänka mig en enda dag utan spikmattan...Den följer med vart jag än åker ;-)
Har blivit av med ryggproblem och dito i högerfoten som plågat mig länge.
Var träningen gäller är det fullt ös. Vi har bytt ut simningen mot löpning i Skatås (ett helt otroligt fritidsområde i Göteborg) så det är himla skönt. Trivs som fisken i vattnet ;-)

Skrivet av: Angela den 9 september 2009 08:26

Post a comment
Remember Me?