« Är det så är det! | Huvudsidan | Det är minsann inte ofta... »

3 augusti 2009

I väntan på

VÅRA NÄRA OCH KÄRA, dvs Leon och Evy, storebror och dotter, så surfade Woffegubben runt lite...

1_ivantanpavanner.jpg

Vi lyckades "lura" hit dem på middag i dag som en liten kompensation för att dom tittar till vårt boende när vi inte är här...

2_naraokara.jpg

Vi hade några trevliga timmar ihop och Leon sa... Det är inte ofta vi har tretimmarsmiddag ;-)

Det har regnat hela dagen vilket jag inte hade planerat men finns det hjärterum så finns det stjärterum som man säger och det funkade trots att vi fick klämma ihop oss i tältet.

Det blev fläskfilé på fullkornspastabädd med champinjoner, lök och spenat, ostsås och keso samt Västerbottenost och gratinering i ugnen. Till efterrätt en enkel form med bananer, björnbär samt riven vit blockchoklad som fick gosa till sig ungen och sedan serverade med glass.

Allt ätbart var anpassat efter högt kolestrolvärde med undantag för Västerbottenosten från Burträsk ;-) Leon har fått hårda direktiv från sin doktor men allt går att fixa med lite god vilja. Glassen till efterrätten var helt kolestrolfri. Så jag tror att alla var nöjda och belåtna och vi njöt som alltid i goda vänners lag.

Jag testade rätten på Woffe i fredags och han tog flera portioner och sade flera gånger att det smakade bra så jag gjorde den igen... Jag tror att den blev godkänd även i större sällskap ;-)


Skrivet av Angela Müller den 3 augusti 2009 23:28

Kommentarer

Det lät gott! Och det såg trevligt ut! :-)

Skrivet av: Britt-Marie "Bim" Kullin den 4 augusti 2009 08:02

Britt-Marie> Det blev godkänt ;-) Och det bästa är ju att det är trevligt med lite sällskap, tjöt, skratt och gamla minnen ;-)

Skrivet av: Angela den 4 augusti 2009 19:19

Post a comment




Remember Me?