« Inget | Huvudsidan | Sinnesro »

20 augusti 2009

Ett evigt packande...

I DEN HÄR FAMILJEN men till i morgon blir det i alla fall ingen gymväska som ska packas utan det vi behöver för helgen i Varberg. Vi har i och för sig inte bestämt om det blir simning i morgon eller om vi tar sovmorgon och fuskar ;-)

Men det är inte över med det för när vi väl kommer ner till Varberg börjar det så smått att bli dags att packa för säsongslut. Jag fick med en del förra helgen men fråga mig inte hur mycket mer det är förutom inredningen i yttertältet som är en historia för sig. Nåja, det är vi själva som dragit ner allt ;-)

I dag smet jag lite tidigare från jobbet för min favvoinstruktör hade genomgång med mig av ett nytt styrkeprogram redan 16.00. Jag tog tåget strax efter 15 så det funkade fint.

Efter styrkeinstruktionen körde jag bara motion i dag. Det blev 60 minuter på crosstrainern varav halva tiden intervall med 1 minut maxpuls och två minuter aktiv vila. De sista 30 minuterna körde jag som vanligt.

Sedan var det frågan igen om jag skulle gå hem det börjar bli lite tjatigt med den där sträckan jag gått mint tusen gånger känns det som i alla fall...

Så, jag bestämde mig för att köra 60 minuter powerwalk på löpbandet istället. Jag körde även här en slags intevall med 5 minuter "helvetesbacke" och därefter 5 minuter raksträcka. Så höll jag sedan på timman igenom. DET var jobbigt kan jag säga och svetten rann både här där ;-) Phew.
Därefter ringde jag till Woffegubben som fick hämta mig...

Nu blir det inte så mycket mer aktivitet för min del denna vecka. I morgon bär det som sagt av till Varberg och vädret ser ut att bli sämre så... I dag har det varit en riktigt fin sommardag med upp till 30 grader varmt - det kunde väl hållit helgen ut?!

Med andra ord vilodag i morgon - välbehövlig sådan efter en ganska tuff vecka på gymmet!

Skrivet av Angela Müller den 20 augusti 2009 20:44

Kommentarer

Precis - vilodagar är faktiskt viktigare än man tror. Utan dem ökar skaderisken istället och det vill vi ju inte! :-)

Skrivet av: Snurran den20 augusti 2009 21:05

Snurran> Nej! Det har jag absolut inte tid med nu ;-)

Skrivet av: Angela den20 augusti 2009 21:07

Men jag och Snurran är VÄLDIGT olika, så du får inte blanda ihop oss! ;-)

Skrivet av: Britt-Marie "Bim" Kullin den20 augusti 2009 21:31

Britt-Marie> Oh, förlåt jag var visst lite trött...

Skrivet av: Angela den21 augusti 2009 08:01

Britt-Marie> Fixat!

Skrivet av: Angela den21 augusti 2009 08:03

Post a comment
Remember Me?