« Steg för steg vecka 35 | Huvudsidan | Vilken morgon va! »

31 augusti 2009

En bra idé

VALHALLA ÖPPNAR INTE FÖRRÄN 12 I DAG och samtidigt stänger man 50-metersbassängen i två veckor. Det innebär att det kommer att bli rent kaos när alla badjävlar ska knöka sig ner i 25:an och därtill alla simklubbar som tränar samma tid. Phew.

I GÅR gick jag och funderade på om man kanske skulle ta sig för något annat just den här perioden än att simma - jag har verkligen ångest för att gå dit. Jag minns när det var samma scenario för några år sedan och det var inte vare sig kul eller gav något annat än irritation...

föreslog Woffegubben att vi ju faktiskt skulle kunna löpträna i Skatås i stället den här perioden. Vilka himla bra idé! Där kan man också duscha efter löpträningen och det behöver inte innebära så stor skillnad i uppstigningstid heller. Kanske lite, lite tidigare men vad gör man inte för att slippa kaoset?!

i morse for vi till Skatås innan jobbet för att rekognosera lite ;-) Anläggningen där man kan duscha öppnar 07.00 - perfekt! Femkilometaren är upplyst - perfekt!

DET ska bli kul! I morgon kör vi första löppasset ;-)

DESSUTOM behöver vi ju löpträna bägge två inför Finalloppet som närmar sig med stormsteg ;-)

Skrivet av Angela Müller den 31 augusti 2009 10:43

Kommentarer

Klockrent morsan!!!

Skrivet av: steffanie den31 augusti 2009 12:09

Steffanie> Ja, det var väl en smart idé av farsgubben eller hur? Det är ju så himla fint däruppe - önskar vi hade haft samma hemma ;-)

Skrivet av: Angela den31 augusti 2009 13:04

Hurtigt att löpträna på morgonen före jobbet!

Skrivet av: Britt-Marie "Bim" Kullin den31 augusti 2009 16:19

Britt-Marie> Ja, vi får se hur det blir med den saken. Det regnar och har så gjort från lunchtid i dag. Men vi får hoppas att det drar undan i natt ;-)

Skrivet av: Angela den31 augusti 2009 21:22

Post a comment
Remember Me?