« För att inte gå på väggarna | Huvudsidan | Hemma igen »

26 juli 2009

Rörelse

JAG TÄNKTE GE DET "NYA" OBJEKTIVET EN CHANS men kan inte riktigt förlika mig med det och det beror nog mer på okunskap än annat. Anna "lurade" på mig det när vi var i Stockholm över påskhelgen och jag har inte kommit mig för förrän nu. Nu har det suttit på hela dagen och jag kan inte förlika mig med bilderna som blir alldeles för ljusa och för suddiga. Förmodligen kräver det manuella iställningar och där har jag min svaghet - kör med auto hela tiden coh det är nog bra men inte med 62mm objektiv...

Tanken var att få med rörelse i bilderna men inte ens det har lyckats med...

2_rorelse2.jpg

3_rorelse3.jpg

4_rorelse4.jpg

5_rorelse5.jpg

6_rorelse6.jpg

Skrivet av Angela Müller den 26 juli 2009 23:36

Kommentarer

Jag tycker alltid att dina fotografier är jättefina! :-)

Skrivet av: Britt-Marie "Bim" Kullin den27 juli 2009 10:17

Klart att det tar sin tid att vänja sig vid nyheter, men jag tycker du har lyckats väldigt bra!

Skrivet av: Snurran den27 juli 2009 14:05

Post a comment
Remember Me?