« Förmåga | Huvudsidan | Vi stannade till »

9 juli 2009

Murphys lag

VI HAR INTE FÅTT EN DROPPE REGN på ... jag minns faktiskt inte när men i dag, bara för att jag laddade torkvindan full i går kväll, har det regnat oupphörligt...

Det blev till att plocka in tvätten igen från vindan, centrifugera om eländet och hänga upp inomhus. Nåja, det finns säkert saker som är värre?!

Kvällen har för övrigt ägnats åt arbete då jag fick en massa larm som i sig generade ett antal samtal och så roar vi tidningsarbetare oss en torsdagskväll.

I morgon bär det av till den kungliga huvudstaden på "arbetsläger". Vi ska äntligen få se och uppleva Anna och Oskars nyköpta fina lägenhet och det ska bli kul. Kanske, kanske följer Boris med oss hem sedan? Det beror på hur Mattes planer ser ut och om hon kan ta "vägen förbi" och hämta hem honom sedan?
Boris är ju Boris - och han var den förste det går inte att förneka så det är gött att få rå om honom i bland. Problemet är bara att han "kör med oss" eftersom det går alldeles utmärkt då han hamnar i klorna på två ömsinta amatörer ;-)

Jag ska först jobba färdigt, förhoppningsvis bara halva dagen, och sedan bär det av...

Skrivet av Angela Müller den 9 juli 2009 21:38

Kommentarer

Då hoppas jag verkligen att det blir lite bätte väder här i Stockholm när ni kommer hit. För i dag så har det varit alldeles bedrövlig...

Skrivet av: Britt-Marie "Bim" Kullin den 9 juli 2009 21:59

Britt-Marie> Suck, precis som här då! Jag tog en lunchpromenad och när jag gick var det åtminstone uppehåll men när jag gick tillbaka fullkomligt öste det ner! Sedan dess har det nog hållit jämn ström ;-)

Skrivet av: Angela den 9 juli 2009 22:08

Post a comment




Remember Me?