« Stora Getterörundan | Huvudsidan | You have the key to your destiny »

24 maj 2009

Hemma igen

EFTER HEMKOMST SÅ HAR JAG bara tvättat en maskin tvätt, packat upp det lilla som var och sedan faktiskt slappat hela kvällen vid dumburken. Jag kan sitta helt fast ibland vid Animal Planet och det var precis vad som hände i kväll. Pandor, apror och jättesköldpaddor i en aldrig sinande ström ;-)

Woffegubben har varit mer aktiv. Han har fixat en trasig stol som stått här och väntat på inspiration hela långa hösten och vintern ;-)

Planen var att cykla till jobbet i morgon men så hade jag sådan obeskrivlig tur att jag kom att det ju inte gick eftersom har har datorn att släpa på. Det blir lite för mycket med den klumpen på ryggen...Jag brukar beklaga mig att bärbara datorer inte på något vis är bärbara mer släpbara ;-)

Dessutom ser du att blåsa upp och himlen börjar "mörkna" till sig så jag avvaktar med cykling till tisdag då jag tar nytt beslut.

Nu ska jag bara jobba i kapp lite för att få en lugnare start på jobbet i morgon och sedan blir det sänggång.

Skrivet av Angela Müller den 24 maj 2009 21:17

Kommentarer

Hej!

Sicka härliga bilder!!
Verkligen ett litet paradis ni hittat i en vacker hörna av Sverige.

Vatten, hav - nää, det kan man inte leva utan :)

;.) Pia

Skrivet av: Pia den25 maj 2009 09:29

Pia> När man, som vi, till vardags bor en bit från havet så är det härligt ;-)

Skrivet av: Angela den25 maj 2009 11:14

Skönt att läsa att faktiskt även du kan slappa en kväll! ;-)

Skrivet av: Bim den25 maj 2009 15:50

Bim> Jag?? Är expert på att slappa ;-)

Skrivet av: Angela den25 maj 2009 16:12

Hahaha! Det där var det roligaste som du har sagt på länge! ;-)

Skrivet av: Bim den27 maj 2009 17:51

Post a comment
Remember Me?