« Steg för steg | Huvudsidan | Mycket vitt nu »

16 maj 2009

Göteborgsvarvet 2009

SÅ VAR ÄVEN DET TRETTIONDE Göteborgsvarvet till ända. Ja, det vill säga att det var ju inte mitt trettionde - jag har bara avverkat det andra ännu ;-) Dock kan sägas att jag var mycket tveksam och har mer än en gång ångrat att jag anmälde mig i år igen. Mitt knä spökar och jag har inte tränat som jag borde. Ska jag vara riktigt ärlig har jag inte tränat alls. Har helt enkelt inte fått till det.

Men, vi började givetvis som vanligt att träffas hos kamraterna från jobbet som alltid ordnar en GP/Samedio-hörna i slänten.
Steffanie med kamrat Johan hade rest hit från Malmö för att springa...

1_steffojohanjpg

Vår trogne supporter, som tar marktjänsten när den galna hustrun och dottern ska ut på upptåg, levererade oss fint till Slottskogsvallen och kommer också att se till så att vi kommer hem...

3_supporter.jpg

Dom flesta medarbetarna hade redan hunnit gå till sina startplatser när vi anlände men några fanns kvar. Johnny som ska springa och Anders som ska fota...

2_johhnyoanders.jpg

Och Per som skojar till det med Woffegubben...

4_perskoja.jpg

När jag gick till min startgrupp som var 11 med start 15.16 så tog Woffe över kameran. Han tog sig ner till Avenyn där vår kära, glada kollega med son och syster slet med att dela ut vatten till alla löpare...

5_anki.jpg

Kollega Göran dundrar förbi...

6_goranavenyn.jpg

Men stannar för att kramas när han ser vilka som delar ut vatten ;-)

7_kramas.jpg

Även Per anländer...

8_per.jpg

Men sticker snart vidare...

9_somrusarvidare.jpg

Det var som vanligt ett helt otroligt lopp med hela Göteborg på fötter för att heja fram alla löpare. Det är en känsla som inte går att beskriva. Det fanns till och med kolleger som först stod på ett ställe och sedan lyckades förflytta sig så att jag blev påhejad igen...

Och jag fick så många lycka till på SMS och telefon och massor med hejarop på olika ställen under loppet från kollegera och vänner - helt otroligt!

Jag tog mig i mål och det är gott nog, näst intill tre timmar tog det men jag är glad att det funkade. Om jag kommer ur sängen i morgon är en helt annan fråga ;-)

Nästa år ska jag nog bli publik och heja fram löparna i stället ;-)

Skrivet av Angela Müller den 16 maj 2009 21:54

Kommentarer

Hej Angela! Och grattis till ett fint genomfört Göteborgsvarv. Du såg 'oförskämt' pigg ut efter 12 km. Och jag ser i resultatlistan att även Wolfgang Mûller sprang (på 1.45). Han har alltid sett ungdomlig ut, men att han är född 1976 och representerar Schweiz visste jag inte förrän nu.
Hoppas du inte är alltför stel i morgon.
Hälsningar
Håkan

Skrivet av: Håkan Kihl den16 maj 2009 22:30

Hej Angela! Och grattis till ett fint genomfört Göteborgsvarv. Du såg 'oförskämt' pigg ut efter 12 km. Och jag ser i resultatlistan att även Wolfgang Mûller sprang (på 1.45). Han har alltid sett ungdomlig ut, men att han är född 1976 och representerar Schweiz visste jag inte förrän nu.
Hoppas du inte är alltför stel i morgon.
Hälsningar
Håkan

Skrivet av: Håkan Kihl den16 maj 2009 22:30

Håkan> Tack, jag blev jätteglad när jag såg er! Bara det gör ju att man orkar lite till ;-)

Skrivet av: Angela den16 maj 2009 22:37

Grattis till att du fixade att genomföra loppet! Jätteduktigt av dig! :-D

Skrivet av: Bim den16 maj 2009 23:34

Bim> Tack ;-)

Skrivet av: Angela den17 maj 2009 08:02

Post a comment
Remember Me?