« Morgonsim | Huvudsidan | Mellan »

7 april 2009

Spännande värre

REDAN I MORSE NÄR VI SATT OSS I BILEN för att åka till simhallen kändes linsen i högerögat konstig. Men jag hade inte så mycket att välja på så jag simmade och gick sedan till jobbet och först när jag kom dit kunde jag ta ut den för att kolla om den veckat sig eller så.
Det var värre än så! En bit fattades på linsen och satt alltså kvar i ögat...

Så fort klockan slog 09.00 stod jag utanför hos Optikern och han började leta och leta. Dock utan framgång. Sedan kom nästa problem och det var ju hur jag skulle klara dagen med en lins?
Men jag hade tur och fick en ny lins med rätt styrka men dock ingen korrigering på mitt brytningsfel. Å andra sidan var det ju bättre än att behöva åka hem igen så jag har klarat dagen så där.

För övrigt har det varit en aktiv dag och jag hann till och med svänga ut på en lunchpromenad - inte illa!

Efter jobbet var det spinning som gällde, i dag spinning puls och sedan var min avsikt att gå hem från gymmet för att njuta så länge som möjligt av ljuset. Som visserligen tog slut ganska snart eftersom spiningen inte var slut förrän 20.00.

Jag hann bara gå drygt halva sträckan, 3.2 km, och då dök Woffgubben upp med bilen för han misstänkte att det skulle komma en skur.

Nu blir det inte så mycket mer denna vecka vad gäller gym eller annan motion för i morgon ska vi packa inför Stockholmsresan som går av stapeln direkt efter jobbet på torsdag. Kanske en och annan promenad med fyrbeningarna när vi väl är på plats ;-)

Skrivet av Angela Müller den 7 april 2009 21:11

Kommentarer

Vad har ni för planer för Stockholmresan då?

Skrivet av: Bim den 8 april 2009 17:21

Bim> Det blir umgänge med familjens bägge döttrar och respektive samt fyrbeningarna och kanske några fler ;-)

Skrivet av: Angela den 8 april 2009 17:38

Ha en god och glad påsk!

Skrivet av: Snurran den 8 april 2009 19:14

Snurran> Detsamma till dig med familj. *Påskkram*

Skrivet av: Angela den 8 april 2009 22:06

Post a comment




Remember Me?