« Borde röja | Huvudsidan | Inte så illa ändå ;-) »

13 april 2009

Lite av något

EN HATTIG DAG...
Lite röj i rabatterna. Målning av vägg i pensionärskuvösen, halva, sedan fick Woffegubben ta över eftersom jag skulle hänga ut tvätt ;-) Resten av dagen gick till stryktvätten - fy attan vad tråkigt det är att styrka.

Nu känns det som om ryggen ska gå av på mitten så resten av kvällen blir det avkoppling vid dumburken.

Skrivet av Angela Müller den 13 april 2009 17:23

Kommentarer

Jag strök precis allt förr. När barnen var små så strök jag till och med lakanen... Sen slutade jag med det, men strök alla kläder, till och med underkläderna... Sen slutade jag med det. Nu stryker jag absolut ingenting! ;-D

Skrivet av: Bim den13 april 2009 18:20

Bim> Ett klokt beslut ;-)

Skrivet av: Angela den13 april 2009 19:23

När det gäller detta är jag periodare. Men pluggandet har gjort att bland får jag skita i det. Men har lärt mig att hänga tvätten rätt så den inte blir så strycklig.
Kram Ahnna

Skrivet av: Ahnna den13 april 2009 19:31

Ha så skönt i soffan, det är ni verkligen värda!

Skrivet av: Snurran den13 april 2009 20:36

Post a comment
Remember Me?