« Stockholm - Gråbo | Huvudsidan | Borde röja »

13 april 2009

En utökad Hörmosserunda

DET VAR ETT SVÅRT BESLUT - att ge sig ut på löpträning i dag. Efter löprundan i Stockholm har jag knappt kunna röra mig normalt pga träningsvärk! Att gå i trappor har varit rent vedervärdigt och är till viss del fortfarande men här hemma är det lugnt på den fronten. Värre var det i Stockholm då vi bodde på fjärde våningen...

Men, jag lyckades samla på mig så pass mycket jävlar anamma så jag kom i väg. Det blev en utökad Hörnmosserunda så total blev det 7,18 km. Jag tog det lugnt och ska jag vara ärlig så hade jag inte kunnat något annat heller ;-)

Nu blir det duschen och därefter förmodligen lite jobb i pensionärskuvösen. När vi var på väg till Stockholm i torsdags ringde man från K-Rauta och berättade att vårt golv anlänt. Vi har inte hämtat det ännu men det blir förmodligen efter jobbet i morgon.

Skrivet av Angela Müller den 13 april 2009 09:59

Kommentarer

Bra gjort! ;-)

Skrivet av: Bim den13 april 2009 16:41

Bim> Tack! Nästan så att jag ångrar mig nu - känner mig helt kass ;-(

Skrivet av: Angela den13 april 2009 16:56

Post a comment
Remember Me?