« Linser, linser, linser | Huvudsidan | Söndagen »

14 mars 2009

Vår i luften?

NJAE, DET ÄR VÄL INTE SÅ LÄTT ATT känna vårkänning när det ligger snöhögar kvar utefter dikeskanterna och vägrenar och det varit fulgrått hela dagen. Men när varje lite bonde varit ute och plöjt och gödslat sina åkrar så att hela Gråbo doftar som ett helt utedass - ja, då kan det inte hjälpas att det mot alla odds kittlar till lite i magtrakten och inger hopp ;-)

Jag powerwalkade alltså till gymmet som jag bestämt, cyklade sedan schlagerspinning i 70 minuter och powerwalkade därefter hem igen.

Det var himla kul och svettigt med spinningen och trots att jag inte normalt är tilltalad av den sortens musik var det en otrolig upplevelse! Marie, vår spinningledare, var så himla engagerad och medryckande så vi var som blöta fläckar hela gänget efteråt. Sedan hade hon fixat med tilltugg och dryck efter avslutat verk. Verkligen jättetrevligt som vanligt på mitt gym ;-)

Och med risk för att vara tjatig så imponeras jag varje gång jag går den här sträckan av den aktivitet som faktiskt pågår på vår gång/cykelbana mellan Gråbo och Stenkullen. I dag mötte jag hundägare på promenad, promenadörer utan hund, rullskidåkare och joggare samt en och annan cyklist. Så det blev många hejande och nickande. Jag säger det igen - Det måste vara den bästa och mest lyckade hälsosatsningen som gjorts någonsin av Lerums kommun!

Nu ska jag här lagas lite middag!

Skrivet av Angela Müller den 14 mars 2009 18:25

Kommentarer

Aktiv dag som alltid! Lite kul att folk som motionerar hälsar på varandra - det är lite samma som för motorcyklister, man tillhör "samma klubb" :-D

Skrivet av: Snurran den14 mars 2009 22:40

Snurran> Det är nog jag i många fall som tvingar fram ett hej ;-) Tycker att när man bor i en så här liten kommun, även om man inte känner varandra, så hör det till god ton att hälsa ;-)

Skrivet av: Angela den15 mars 2009 00:02

God morgon.Tittar in för att önska dig en trevlig söndag.Kram Synne

Skrivet av: synnöve den15 mars 2009 06:57

Ja, nu längtar man ju efter VÅR något alldeles förtvivlat...

Skrivet av: Bim den15 mars 2009 11:20

Post a comment
Remember Me?