« Dagen | Huvudsidan | No Point of Return »

28 mars 2009

Spinn of Hope

I MORSE 07.00 började vi...

1_iddagvardetdags.gif

Alla var laddade och förväntansfulla och det blev en himla bra dag!

Efter fem timmar på spinningcykeln kändes det både här och där men vi var glada ändå ;-)

2_efter5timmar.gif

3_gladtina.gif

Många lag cyklade en timma var och några fler i olika varianter och en av gymmedlemmarna alla tolv själv. Bra uppslutning i alla fall för att vara en lördag med strålande sol och en annalkande vår.

Efter fem timmar på sadeln kände jag mig nöjd och mina lagkamrater Tina och Marie tog resterande tid medan Fredrik och jag drog hemöver.

Jag hoppas vi lyckas få ihop mycket pengar till Barncancerfonden tillsammans med alla andra gym runt om i vårt avlånga land. Just nu har man uppdaterat sidan med 402 000 riksdaler men jag är övertygad om att då är inte att bankinbetalningar räknade eftersom sista betalningsdag var 27/3.

Roligt att "mitt" gym ville arrangera för det kräver ju trots allt en del av personalen som för övrigt ställer upp gratis och deras lön går oavkortat till Barncancerfonden precis som våra anmälningsavgifter.


Jag har inte tagit beslut ännu om jag ska cykla den sista, för säsongen, alpcyklingen i morgon. Just nu känner jag mig ganska så trött men det kan ju ändras efter en god natt sömn ;-)

Kvällen - ja den har jag tillbringat i TV-soffan i liggande läge ;-)

Skrivet av Angela Müller den 28 mars 2009 21:13

Kommentarer

All heder åt er, alla kämpande! Ha det gott

Skrivet av: Snurran den28 mars 2009 21:37

Snurran> Tack, det är alltid kul att ställa upp för en god sak. Man kunde givetvis skänkt sia 1500:- kronor utan att cykla men gemenskapen känns viktigt också. Ha det himla gott du med!

Skrivet av: Angela den28 mars 2009 21:40

Fem timmar på en spinningcykel! Inte dåligt! ;-D

Skrivet av: Bim den28 mars 2009 22:15

Bim> Tack, jag var ju som sagt inte värst på långa vägar. Jag fick ont i höger fot av någon outgrundlig anledning och den ömmar fortfarande - därav tveksamheten till morgondagens alpcykling ;-)

Skrivet av: Angela den28 mars 2009 22:19

Det är klart att jag har det för min syster."ler" Här kommer den.olmikhus.bloggagratis.se Kram Synnöve

Skrivet av: synnöve den29 mars 2009 19:44

Det är klart att jag har det för min syster."ler" Här kommer den.olmikhus.bloggagratis.se Kram Synnöve

Skrivet av: synnöve den29 mars 2009 19:44

Du har kämpat på bra ... det hade varit skönt att delta på många gym denna dag.
Jag hann med Norröping och Hötorget och körde endast 2 timmar och 32mil i bilen och känna mig sliten så jag kan föreställa mig hur du känna dig. Trött men stolt.
Bra jobbat!!

Skrivet av: Gary den29 mars 2009 21:15

Gary> Det finns inget "bara" när det gäller sådant här! Roligt att få kontakt med någon annan som körde. Tyvärr klarade vi inte den gemensamma uppkopplingen eftersom mitt gyms bredband låg nere - det hade varit kul att få samköra en stund. Men nu blev det som det blev när det inte blev som det skulle ;-) Gott jobbat!

Skrivet av: Angela den29 mars 2009 23:49

Post a comment
Remember Me?