« Ser man på | Huvudsidan | Hopp om framtiden »

6 mars 2009

Mest arbete

DET BLIR INTE MYCKET TID över för något annat än arbete dessa dagar och så lär det väl fortsätta ett tag tills allt stabiliserar sig och alla blir vana.

Min arbetsplats ser ut som ett katastrofområde...

1_mycketjobb.jpg

Och det blir ofta "samling vid pumpen"...

2_samlinfaktura.jpg

Det är en himla tur att vi har tillgång till duktiga konsulter från leverantören som både är vid gott mod och ruskigt duktiga...

3_harligakonsulter.jpg

I onsdagskväll blev det Bishops Arms för lite urladdning...

4_bishops1.jpg

5_bishops2.jpg

Vi blev ett stort gäng av både arbetskamrater och representanter från systemleverantören och fick en härlig kväll med mycket skratt och ett gott umgänge samt en och annan pilsner att skölja ned maten med...

6_olosallad.jpg

Sist kom, några timmar senare än vi andra, vår guru på produktionsdelarna...

7_sistkom.jpg

Så här skulle man ju ha det jämt ;-)

Nu har jag snart tänkt dra mig hemöver för lite fredagsvila. Förhoppningsvis ska vi hinna ägna hemmet ett par timmar för det behövs utan tvekan. Konstigt att det kan bli rörigt fast man inte är hemma ;-)

Skrivet av Angela Müller den 6 mars 2009 18:05

Kommentarer

Ja här hemma är det inte det minsta konstigt att det blir rörigt utan att jag (eller Rolle) är hemma, barnen är ganska duktiga där... ;-D Men hamma hos dig?? Ni har ju inte ens en katt som kan strula till det?! (men dammråttor kan kanske..) Ha en skön helg!

Skrivet av: Snurran den 6 mars 2009 18:30

Snurran> Ja, den tiden är förbi då det fanns fler som "stökade" ner här hemma ;-) På gott och ont! Och det där med dammråttor har nog också passerat - numera är det dammhundar ;-)

Skrivet av: Angela den 7 mars 2009 00:11

Det där såg ut som en riktigt trevlig kväll! :-)

Skrivet av: Bim den11 mars 2009 19:39

Post a comment
Remember Me?