« Lycka är | Huvudsidan | Och kvällen »

20 mars 2009

I dag

HAR JAG ÄNTLIGEN FÅTT beställt min nya fina kamera...

nikon-d60-body.jpg

Anna har hjälpt mig eller rättare sagt hon har gjort hela beställningen ;-)

Jag tror att det blir en riktig höjdare ;-)

Nu är det bara att vänta på leverans...

Skrivet av Angela Müller den 20 mars 2009 14:40

Kommentarer

Vad roligt! Då har vi många fina bilder att se fram emot här i bloggen framöver då! ;-D

Skrivet av: Bim den20 mars 2009 16:51

Bim> Det är i alla fall min förhoppning. Jag kommer inte riktigt överens med kameran jag köpte efter inbrottet då jag blev av med min andra ;-) Jag är ju verkligen bara en amatör men ska be Anna och Steffanie ge mig en duvning över påskhelgen då vi alla ska träffas i Stockholm. Dom är ju bägge ruskigt duktiga på det här med fotografering...

Skrivet av: Angela den20 mars 2009 18:31

Post a comment
Remember Me?