« No Point of Return | Huvudsidan | I går »

31 mars 2009

Det finns dagar och så finns det dagar

JAG BÖRJADE DAGEN MED ETT BESÖK hos min läkare och vi insåg båda två att det var ett år sedan jag var där sist. Vad i hela friden tar tiden vägen. Han hade hunnit flytta till nya lokaler och förmodligen mycket mer men det var det mest märkbara ;-)
Vi snackade lite om Göteborgsvarvet, precis som vi gjorde förra gången. Det blev inget varv för honom förra året för det var just i den vevan lokalflyttet gick av stapeln och då sade jag bra, då har du inte det att skylle på i år ;-)

Jag var egentligen bara där för att förnya mina recept men han passade givetvis på att ta en hälsoundersökning när jag ändå var i faggorna och som han antydde -man vet ju aldrig när du kommer nästa gång ;-)
Blodtrycket var lite högt men inte värre än att vi lät det bero. Jag ska kolla det då och då hemma (jag har ju en blodtrycksapparat) och rättar det inte till sig så ville han att jag skulle höra av mig. Resten av proverna får jag svar på endast om han tycker något är oroväckande om en vecka eller så.

Tro det eller ej, men jag kom i väg så pass tidigt från jobbet att jag hann med ett Spinning Puls-pass i dag och för all del en halvtimma crosstrainer innan. En sådan dag i dag alltså - en "bradag".

I morgon kommer Steffanie med tåget från Malmö så jag tror jag ska plåga henne lite med frågor om min nya kamera ;-)

Resten av kvällen, det som blir över efter ett pass på gymmet, har vi tittat på Wallander för andra dagen i rad nu ;-) Tror jag blivit en riktig TV-mupp numera.

Skrivet av Angela Müller den 31 mars 2009 23:06

Kommentarer

Wallander är så bra!

Skrivet av: Bim den 1 april 2009 18:47

Bim> Håller med du ;-)

Skrivet av: Angela den 1 april 2009 19:05

Hej.Hoppas allt är väl.Önskar dig en riktig trevlig helg. Vi väntar på solen. Jag är uppe hos exet och hoppas på sol och lite trädgårdsarbete. Kram Synnöve

Skrivet av: synnöve den 3 april 2009 13:15

Synnöve> Nja, jag jobbar dygnet runt (känns det som) så jag hinner inte känna efter så mycket ;-)
Lite sol vore inte dumt...
Ha det gott och hälsa så gott till B!

Skrivet av: Angela den 3 april 2009 18:38

Post a comment




Remember Me?