« Dagens... | Huvudsidan | Inte tusan... »

9 februari 2009

Vilodag

JA, JAG MENAR JU FÖRSTÅS INTE på jobbet för där har det varit som sig bör - full fralla från början till the bitter end.

Men, jag hade inte för avsikt att göra några som helst gymaktiviteter i dag eftersom jag kände av mitt spökande knä redan i går efter powerwalken och alpcyklingen. Så mitt förnuft sade mig att det borde bli ganska stillsamt i dag. I morgon däremot hoppas jag att jag är redo igen för då blir det cirkelträning och spinning puls.

Efter att vi för tredje dagen ätit tacosrester till middag så fick vi äntligen tagit så pass taberass på härligheten så det var "rumsrent" att kasta iväg det som blev över ;-) Det känns aldrig bra att slänga mat men jag tror inte att färserna hade hållt för ännu en uppvärmning och de uppskurna grönsakerna blir av naturliga skäl mindre fräscha för var dag som går.

Jag har, efter mycket övervägande också flyttat ut våra fina blomster, som vi fick av våra gäster i lördags, i allrum och kök så att jag kan njuta av dem. Tulpanerna, denna ljuvliga art, hamnade på allrumsbordet...

1_tulpaner3dgr.gif

Och krokusarna, som får mig att längta och hoppas på våren, i köket...

2_krokusar.gif

Jag hade naturligtvis placerat bägge skönheterna i vardagsrummet, så brukar jag göra, men där vistas jag minst av alla utrymmen i vårt hus så jag har helt sonika flyttat dem till utrymme där jag hinner njuta av dem.

Krokusarna håller på att slå ut och tulpanerna - ja, dom är ju bara så vackra. Jag älskar alla blommor men frågan är om inte tulpanerna på senvintern och tidig vår tar priset ;-)

Vi hade snö här i morse, som för all del ligger kvar även nu i kväll, men inte en gnutta av den varan i stan. Konstigt så det kan bli trots att inte avstånden är så stora.

Jag hade en del att stå med på jobbet så det blev ingen simning för mig i morse men vilket år som helst ska jag nog komma i gång igen ;-) Å andra sidan, hade jag inte haft jobbet att skylla på så hade det ändå inte blivit just i dag på grund av knäet. Jag måste ju spara mig så jag klarar av att genomföra den där förbaskade kortvasan som jag har sådan ångest inför.

Jag ansökte om ledighet för den, i helgen hos min chef, och hade förhoppningen att hon kanske skulle säga nej... Men, numera kan man inte ens lita på sin närmaste chef ;-)

Skrivet av Angela Müller den 9 februari 2009 19:43

Kommentarer

- Det går inte att muta chefen...? ;-)

Skrivet av: Snurran den 9 februari 2009 21:17

Snurran> Nä, tyvärr! Hon tillhör det omutbara ;-)

Skrivet av: Angela den10 februari 2009 07:48

Äh, du får väl lägga dig och lyfta lite skrot eller nåt. Du vet väl hur tjurig du blir när du inte tränar ;)

Skrivet av: Chris den10 februari 2009 10:20

Chris> OK, budet är taget!

Skrivet av: Angela den10 februari 2009 12:06

Håller med dig om det du skrev om tulpanerna! :-)

Skrivet av: Bim den10 februari 2009 17:27

Post a comment




Remember Me?