« Sj suger | Huvudsidan | Efter avslutad »

5 februari 2009

Stockholm

KUNDE INTE SOVA så bra så jag började jobba 05.30...och vid närmare eftertanke var det nog tur. För det jag hade för avsikt att göra tog 2,5 timmar vilket jag inte hade räknat med!!?

Det slutade med att jag fick rusa iväg till målet för dagen men sansade mig dock och tog en bild när jag var på väg över bron som sedan ledde mig till Primusgatan...

P2050001.jpg

Jodå, det var lite vinter i Stockholm denna torsdag!

Dagen var givande och efter avslutade möten så drog jag i väg med min väska mot Stockholms Central igen för tåg hem. Jag hade turen att träffa goda kollegor så jag hade inte lika långtråkigt som jag brukar och tåget var bara 20 minuter försenat...

Nu när jag kom hem såg jag att en mycket god vän, fd Göteborgare, hade ifrågasatt varför jag inte annonserade att jag skulle komma till Stockholm och gå på favvopuben... Åhh, en sådan ångest jag fick med tanke på att jag tänt och tänkt att jag skulle höra av mig men förmodat att dom hade andra viktigare saker för sig än att träffa mig!! Vad dum jag är! Nu har jag missat en trevlig kväll i goda vänners lag men det ska bli bot och bättring på den punkten - basta!
Så nu längtar jag efter nästa Stockholmsresa - det kan jag inte säga att jag brukar göra minsann ;-)

Skrivet av Angela Müller den 5 februari 2009 21:03

Kommentarer

Du har en dotter i Sthlm också... ;-(

Skrivet av: Anna den 5 februari 2009 21:44

Anna> Ja, det vet jag men vi har ju träffats till och från och i dag fanns det ingen tid för det var möte hela dagen. Annars brukar vi ju försöka att luncha ihop eller hur? Och i går kväll var tåget två timmar försenat så jag kan inte se hur vi skulle kunnat sytt ihop ett möte just den här gången. Eller har du en annan åsikt? *Kram*

Skrivet av: Angela den 5 februari 2009 21:55

Oki! Kram!

Skrivet av: Anna den 6 februari 2009 13:01

Oj! Vad härligt att vara så efterlängtad och eftertraktad här i Stockholm! ;-D

Skrivet av: Bim den 7 februari 2009 14:53

Bim> ;-)

Skrivet av: Angela den 7 februari 2009 15:39

Post a comment
Remember Me?