« Efter avslutad | Huvudsidan | Så här en stund innan »

7 februari 2009

En slirig, halkig premiär ;-)

BÖRJADE DAGEN med att ta min första trevande löpträningsrunda och då menar jag med betoning på trevande. Jag har nämligen för avsikt att baka "Steffanie-tårtan" för i kväll och upptäckte då att fruktfatet var fullt men tyvärr inte en endaste apelsin och det var just det jag behövde, i alla fall skalet.

Så då tänkte jag att eftersom det inte blir någon gymaktivitet i dag så kunde jag ju göra två flugor på smällen genom att ta en löprunda som i slutändan leder till speceriaffären. Sagt och gjort!

Det vara bara det att min "Hörnmossserunda" som jag planerat in (fast åt fel håll så att jag kom närmare affären på slutet) var allt annat än löpbar...det var rena rama isgatan så det blev en mycket försiktig runda. Trots det klarade jag mig igenom utan att vurpa och jag känner mig ganska så nöjd ändå. Bara det att jag fortfarande kommer ihåg hur man gör när man springer ;-)

Så i slutändan blev det strax under 5 km och flåset kom i gång i alla fall tidvis där det inte var halt. Och det var första gången i livet som jag löptränartmed en kasse mat i handen ;-)

Nu ska jag baka!

Skrivet av Angela Müller den 7 februari 2009 12:14

Kommentarer

Bra gjort mamma!!! Vad är det för Steffanie-tårta du bluddrar om? Fattar ingenting...

Skrivet av: steffanie den 7 februari 2009 13:13

Och vi får väl se bild på tårtan hoppas jag! ;-)

Skrivet av: Bim den 7 februari 2009 14:57

Steffanie> Det var den jag gjorde till din födelsedag i höstas ;-) Det var första gången jag gjorde just den så därför kallar jag den för Steffanietårtan. Hoppas det är OK?

Skrivet av: Angela den 7 februari 2009 15:06

Bim> Ska det vara nödvändigt? Den är ju redan fotad när jag gjorde den första gången 29/9 2008 och till och med dokumenterat hela vägen ;-) Kolla http://www.muller.se/angela/archives/2008/09/hemligtheterna_1.html
Men jag tar väl en bild i alla fall fast tårtan ser väldans anspråkslös ut ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den 7 februari 2009 15:22

Post a comment




Remember Me?