« Om inte Om funnits | Huvudsidan | Det börjar dra ihop sig »

12 februari 2009

Det blev drama

I STÄLLET FÖR ATT SURA SIG TILL SÖMNS blev det uppesittarkväll trots att jag i själva verket var trött som en gnu. Men...

Woffegubben erbjöd ett drama som jag inte kunde motstå ;-) Av den anledningen blev det ingen tidig sänggång med tema sura sig till sömns. Det blev istället en riktigt rysarversion av snyft och en ett lyckligt slut med hjälp av Stellan Skarsgård, Lena Headey, Ian Hart, Charlotte Rampling i dramat Aberdeen. Kan varmt rekommenderas så här en torsdagskväll och eller förresten vilken kväll som helst!

Nästan lika bra som Tillsammans är man mindre ensam.

Skrivet av Angela Müller den 12 februari 2009 22:55

Kommentarer

Den har jag inte ens hört talas om. Men jag kanske borde kolla in den då! ;-)

Skrivet av: Bim den13 februari 2009 15:37

Bim> Det tycker jag absolut den är verkligen sevärd. *Kram*

Skrivet av: Angela den14 februari 2009 11:33

Post a comment
Remember Me?