« Fredag... | Huvudsidan | Pyrenéerna »

10 januari 2009

Minsann

MAN KAN BARA MAN VILL! Jag har länge funderat på att det skulle vara himla bra att ta rullskidorna till gymmet, träna, och sedan rullskida sig hem igen. Då gör man ju så att säga två flugor på smällen ;-)
Det som hindrat mig hittills är det faktum att jag varit orolig för att ställa av mig rullskidorna på gymmet med rädsla för att någon klåfingrig skulle sno mina dyrgripar. Dom var ju inte gratis precis ;-)
När jag i morse dryftade problemet med Woffegubben så löste han givetvis det med att plocka fram ett kabellås som var smalt nog för att få igenom det lilla utrymme som finns mellan hjulen.
Ibland lönar det sig att dryfta sina funderingar...

Så det blev rullskidor till gymmet och sedan ett pass med Body Vive och därefter rullskidor hem igen! Praktisk va? Nu har jag gjort mitt för i dag både vad gäller kondition och styrka och jag har dessutom haft kul hela tiden ;-) Med det lilla undantag då jag på väg hem gjorde min första vurpa!

Det var i och för sig en ganska lindrig sådan. När jag kom i en nedförsbacke som dessutom svängde insåg jag mina begränsningar så jag styrde helt enkelt ut i väggrenen som bestod av gräs - då blev det tvärstopp och jag föll huvudstupa framåt men lyckades plocka upp hela min kroppstyngd, vilket inte är att leka med, med händerna så jag kom lindrigt undan i alla fall ;-)

Sammantaget blir det i dag näst intill fyra timmar motion/styrka så nu ska jag bara slappa i soffan resten av kvällen ;-)

I morgon är det cykeltur i alperna igen ;-)

Skrivet av Angela Müller den 10 januari 2009 18:43

Kommentarer

Det var ju perfekt att skida dit, men tänk om du hade brutit armarna/handlederna...inte bra när man jobbar med datorer och inte om man ska köra vasaloppet heller för den delen.. :-/

Skrivet av: Snurran den10 januari 2009 19:05

Snurran> Som väl var gick det bra ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den10 januari 2009 19:57

Men du har väl hjälm va!?

Skrivet av: Bim den10 januari 2009 20:21

Bim> Jajamensan! Jag har cykelhjälmen. *Kram*

Skrivet av: Angela den10 januari 2009 20:51

Post a comment




Remember Me?