« Långberget, Värmland | Huvudsidan | Sammanfattning »

16 januari 2009

Längdskidor till salu

USCH, IDAG HAR DET INTE GÅTT BRA eller ja, förmiddagen gick alldeles utmärkt och jag höll mit upprätt hela tiden och det kändes om än inte bra så acceptabelt.

Nåja, vi började morgonen med en stadig frukost 07.00 sedan var det vallan som skulle på, alltså sista lagret av kallvalla ovanpå klistret.

Vi gick sedan ner till det ställe som vi skulle samlas på vilket inte på något vis var någon enkkel match eftersom det är ner för utförsbacken...

Fram til lunch var det så lektioner. Vi fick bland annat öva att åka utan stavar vilket förskräckte mig en aning men som sagt jag stod på benen, eller rätttare sagt skidorna ;-)
Några bilder blir det tyvärr inte - tiden räcker helt enkelt inte till trots att kameran varit med hela dagen. Det var dessutom 14 minus så man tar inte gärna av sig vantarna för att kunna fota ;-)

Efter lunch var det dags för nya lektioner men innan dess hann vi med en egen tur och det var då jag ramlade så illa i samma backe som jag klarat på förmiddagen! Hela vänstersidan på kroppen är minst sagt korrupt - blir nog härliga blåmärken innan morgonen dagsas!

Eftermiddagens lektioner gick på sparlåga för min del och skidorna åkte av mer än en gång till förmån för vanlig hederlig gång med fötterna. Det vi tränade på var stakning och stakning med frånskjut.

Efter det att vi kommit upp från spåren så var det stretch och stabilitetsträning. Nu gäller middag efter dusch och vet ni någon som vill köpa längdskidor så tipsa mig!

Skrivet av Angela Müller den 16 januari 2009 18:02

Kommentarer

Behåll du dina skidor!! ;-)

Skrivet av: Bim den16 januari 2009 18:30

Kastar du in handduken?? Nä, det tror jag inte om dig.
Kram Ahnna Ha en go helg
p.s. Du överlever detta också.

Skrivet av: Ahnna den16 januari 2009 18:59

Det där om att ge upp tror jag inte ett enda dugg på, det låter inte särskilt likt dig :-D Nä, i morgon kommer du stå där igen - trots den stela kroppen full av blåmärken. Och det kommer gå bättre i morgon, och dagen efter det och helt klart tipptopp på vasaloppet sedan! Det vet jag. *kram*

Skrivet av: Snurran den16 januari 2009 22:33

Bim, Ahnna och Snurran> Ni är för härliga! Synd att jag inte är lika övertygad själv ;-)

Skrivet av: Angela den18 januari 2009 14:57

Post a comment




Remember Me?