« Inget i dag heller | Huvudsidan | En bra start på dagen »

31 januari 2009

I sällskap med

PHIL COLLINS POWERWALKADE jag i dag till gymmet för att köra mitt inbokade pass av Body Vive.
Innan jag gick i väg så jobbade jag lite med att rensa min inbox i mailjobben och det tog sin tid. Allt inkommit är mer eller mindre viktigt så det var inte bara till att markera och slänga...

Grötfrukost blev det också och sedan bar det iväg. Det tar ju dryga timman att gå de 6,2 km men man har lång tid att fundera på samtidigt som ju då Phil Collins underhöll ;-)

Body Viven gick nog, om jag får säga det själv, lite bättre i dag med stegkombination och koordination. Inte alls perfekt men det är nog bara att konstatera att det kommer det heller aldrig att bli ;-)

På vägen hem var det Tina Turner som höll mig sällskap och då tog jag dessutom vägen om affären när jag var nästan hemma så det tog lite längre tid. Jag köpte lite ingredienser för semlor...

Nu har vi ätit middag bestående av broccolimos och bratwurstar, jag av kyckling och Woffegubben "riktiga".
En maskin tvätt är just omhändertagen och ännu en snurrar där inne i tvättstugan. Tvättstugan varför kallar men det för det fortfarande? Jag kan tänka mig att uttrycket kom till när man hade den i ett litet hus på gården men nu?

Nåja, hur det än må vara med den saken så ska jag inte göra så mycket mer nytta den här dagen med dyga milen i benen och timman med passet. Ryggen tycker att jag ska slå mig ner i soffan nu så då blir det så ;-)
Och känner jag mig själv rätt så blir det snart snarkningar i soffan ;-)

Skrivet av Angela Müller den 31 januari 2009 19:26

Kommentarer

Du har nog rätt vad gäller namnet på stället där man tar hand om tvätten, men jag vet inte vad det skulle kunna heta istället? Säger man tvättrum så tänker iallafall jag på tvätt av själva kroppen..? Kanske klädvårdsrummet? ;-) Men det är lite långt.. Det får bli KVR rätt och slätt :-D

Skrivet av: Snurran den31 januari 2009 23:03

Snurran> Det tål kanske lite att tänkas på ;-)

Skrivet av: Angela den 1 februari 2009 08:36

Blev det semlor då? ;-)

Skrivet av: Bim den 1 februari 2009 14:53

Bim> Jajamensan! Till deckarna i TV9 ;-)

Skrivet av: Angela den 1 februari 2009 15:12

Post a comment
Remember Me?