« Sista timmarnas ledighet | Huvudsidan | Tvångskommendering ;-) »

5 januari 2009

Ett gott råd

DET BLEV BARA FEMHUNDRINGEN i simhallen i morse. Brr, jag frös redan innan jag ens hade tankarna i vattnet. Vi hade 14,5 minus när vi åkte i väg i morse. Det var dock "bara" 10 minus i stan så det var bara att ta tjuren i hornen och hoppa i för morgonsimningen.
Jodå, Valhalla simhall är inomhus men ändå...

När vi var på väg hem från jobbet blev det en snabbis i Ica-affären och sedan direkt till gymmet som vi hade tänkt oss. Woffe vacklade dock lite eftersom vi var ganska tidiga och jag hade gruppträningen först 18.30. Så jag tänkte, eller det var nog djävulen på axeln som räknade ut det, att när vi kommer till gymmet så går jag in och avbokar min gruppträning och sedan åker vi hem och gör INGENTING...

När jag så "smyger" in på gymmet för att avboka (man måste göra det två timmar innan samma dag och det var precis på håret så jag hade inte hunnit hem för att avboka) och loggar på systemet så säger BodyViwe-instruktören Catarina (som för övrigt är en mina alla favvosar på gymet)...DU TÄNKER VÄL INTE AVBOKA NU - jag blev så glad att du hade anmält dig!! I samma ögonblick passerar Jonna (vår XV-instruktör och tillika gymansvarig) och blänger skarpt ;-) ...

Sådant går ju inte att motstå - instruktörer och gymansvarig som bryr sig!

OK, svarade jag då gör jag väl inte det då ;-)

Så där stod jag med nästan två timmar kvar tills BodyViwe-passet skulle börja... Nåja, det blev en timmas powerwalk i mycket raskt takt på löpbandet och sedan en halvtimma på crosstrainern. Därefterhann jag precis fräscha till mig och gå på...ja ni vet säkert vad jag menar - innan det var dags.
Och Woffegubben åkte hem och gjorde INGENTING ;-)

Nu ska jag inte försöka påstå att det gick bättre med koordinationen på passet den här gången men det var ju trots allt bara mtt andra försök på BodyViwen;-)

Och det goda rådet då? Jo, försök inte smyga in på gymet och göra dig osynlig för att avboka ett pass med gympersonal som bryr sig och är glad när du deltar ;-)
Det gäller att planera bättre nästa gång så man kan göra avbokningen i smyg här hemma eller på jobbet ;-)


OM jag kommer ur sängen till morgonen så ska jag TVINGA med Woffegubben ppå ett styrkepass ;-)

Skrivet av Angela Müller den 5 januari 2009 21:37

Kommentarer

Hahaha! Härligt gym du går på! ;-)

Skrivet av: Bim den 5 januari 2009 22:36

Håller med Bim där! Vad gör man på det där passet då? Blir ju nyfiken..?

Skrivet av: Snurran den 6 januari 2009 15:23

Snurran> Om jag förstått saken rätt är det ett helt nytt koncept. Man jobbar med liten boll, gummiband och liggmatta. Passet går igenom hela kroppen och det är kondition, styrka och rörlighet. Du kan läsa mer här http://bodyforum.se/Art_Gen.aspx?t=news&s=e&i=292
"Mitt" gym är ju PÅ för det mesta och tar till sig alla nyheter. Passet är väldigt populärt och finns flera gånger per vecka.

Skrivet av: Angela den 6 januari 2009 16:11

Okey, tack för länken!

Skrivet av: Snurran den 6 januari 2009 18:56

Post a comment
Remember Me?