« Alpcykling | Huvudsidan | Sista timmarnas ledighet »

4 januari 2009

Eftersom jag nu ändå

BEFANN MIG I APERNA hela förmiddagen tänkte jag att jag kanske skulle fortsätta på det temat. Dock är Gråbos alper intet i jämförelse men för mig räcker det gott.

När jag kom hem från alpcyklingen så så tog jag mig lite käk och en morgontidning till livs innan jag tog på mig varma kläder och vantar...

1_vantarpa.jpg

Och förstås skidor och stavar...

2_skidorpa.jpg

Strålande sol och visserligen kallt men vem kan väl motstå det vädret...

4_fullfart.jpg

Woffegubben förevigade detta mitt andra försök på skidorna...

5_motsherwoodskogen.jpg

I dag blev det lite längre, 14 km, och mörkret började anlända innan jag hann hem. Det var en bra tur och jag tog inte av skidorna någon gång i dag. Jag trodde dock att min sista stund var kommen i den sista nerförsbacken på hemväg. Men jag hade ingen återvändo - det var bara att stå kvar och helst upprätt ;-) Här tror jag att jag hade mitt högsta pulsslag under hela färden. Inte av ansträngning men av rädsla ;-)
Nu är jag helt slut men det är kanske inte så konstigt vid närmare eftertanke...först 90 minuter alpcykling och sedan näst intill två och en halv timme rullskideåkning??

Men, nu ska det lagas lite middag också. I dag vankas det potatisgratäng samt kassler (en "riktig" och en variant gjord på kalkon) så förstås lite sallad till det.

I morgon propsar Woffegubben på att vi ska simma innan jobbet men vi får väl se om jag kommer ur sängen ;-)

Skrivet av Angela Müller den 4 januari 2009 17:14

Kommentarer

Vilken dag! Lika duktig som vanligt! :-)

Skrivet av: Bim den 4 januari 2009 17:37

Bim> Åja, här har det inte blivit mycket gjort, vad gäller motion, den sista tiden. Hoppas nu bara det kan bli bättre framföver ;-)

Skrivet av: Angela den 4 januari 2009 18:10

Post a comment




Remember Me?