« Glömde ju?! | Huvudsidan | Inte alltid som man tänkt sig »

8 december 2008

Systembolag och pynt

TANKEN, MIN ALLTSÅ, VAR ATT JAG skulle besöka gymmet efter avslutad arbetsdag men... Vi blev tvugna att köra en annan väg hem pga trafikstockning på E20. Detta hörde Woffe när jag slank in på systemet på väg hem för att köpa lite glögg...

2_glogg.jpg

Vanilj, hjortron samt äkta tysk Gluewein...

Det hade inte varit omöjligt att lämna av Woffegubben där hemma och sedan bege mig av mot gymmet men så blev det inte...Jag fick helt enkelt för lång tid på mig att tveka ;-)

Nåväl, istället blev det ett par vändor upp på vinden för min del där jag hämtade ner den gamle trotjänaren,som visserligen ser för dj...ig ut men eftersom den ska stå på altanen så döljs nog skavankerna en del...

1_tillheders.jpg

Jag fick också ner dom gamla adventstakarna (för levande ljus) som jag nu håller på för fullt att elda i kapp...

3_ikapp1.jpg

Åtminstone en av dem eftersom jag inte hade ljus för bägge. Ungarnar skulle bara veta...

4_ikapp2.jpg

Och detta placerade på den enda möbeln vi för tillfället har i allrummet, dvs, arbetsbänken ;-)

Nåja, denna vecka ska ju en delleverans ske av skänk och skåp så det är givetvis på dessa stakarna ska stå framöver ;-)

Först nästa vecka kommer bord och stolar ;-(

För övrigt var vi på tippen i morses och blev av med fyra säckar löv och lite kläder och annan textil som vi rensade ur garderober och skåp i går. Därav ingen simning i morse. Nu drar snart Den Grymme Badmästaren in simkortet ;-)

På jobbet har det, som vanligt numera, varit fullt ös medvetslös. Men med tanke på vad som händer andra runt omkring,läs Volvo, så ska man väl inte klaga. Fast det har jag egentligen gjort i dag då jag hade årets medarbetarsamtal med min chef. Jag beklagade mig lite över att det är svårt, för att inte säga omöjligt, att hinna med tre heltidstjänster på en...

Skrivet av Angela Müller den 8 december 2008 21:01

Kommentarer

Ni har det så fint. Blir varm av att se bilderna. Granen ser ju skitståtlig ut ju...
*kramar om*

Skrivet av: Jerry den 9 december 2008 10:58

Jerry> Tack vännen! Du skulle bara se skrället på nära håll ;-) Det är därför den är utvisad till altanen ;-) *Kramar tillbaka med en riktigt varm och go julkram*

Skrivet av: Angela den 9 december 2008 11:14

Det är med en stor Ära som jag tilldelar dig Nobelpriset 2008 inom ämnet Mammakunskap!

Du är unik!

På bloggen kan Du läsa mer om det ärofyllda priset!

Kramis

Skrivet av: Annika den 9 december 2008 14:07

I dag har jag varit på IKEA! Och gissa vad jag köpte?!? ;-)

Skrivet av: Bim den 9 december 2008 18:38

Annika> Tusen tack! Det ligger mycket i det du säger ;-)

Skrivet av: Angela den 9 december 2008 21:30

Bim> Svårt att gissa men jag chansar på lampor ;-)

Skrivet av: Angela den 9 december 2008 21:32

Det kanske finns några kunniga på Volvo som ni kan anställa så du får en lite bättre arbetsmiljö..? ;-D

Skrivet av: Snurran den 9 december 2008 22:19

Snurran> Njae, jag håller ju faktiskt på med att rationalisera bort mig själv så det är frågan ;-)

Skrivet av: Angela den10 december 2008 10:17

Post a comment
Remember Me?