« Inte alltid som man tänkt sig | Huvudsidan | Kränkt och besudlad »

11 december 2008

Stängt!

PGA INBROTT! Det känns lite tufft nu och jag kan inte sätta ord på det hela. Men det är otroligt otäckt och jag vet inte när jag orkar komma tillbaka, om jag gör det...

Skrivet av Angela Müller den 11 december 2008 10:11

Kommentarer

:(

Skrivet av: Peter Parnes den11 december 2008 13:24

Va!? Usch!! Fy.. Jag vet inte vad jag ska säga och skriva... Men om du vill och orkar så får du gärna maila mig... Tänker på dig intensivt i alla fall, och sänder iväg hårda, långa, och varma cyber-kramar i massor. <3 <3 <3

Skrivet av: Bim den11 december 2008 15:14

Men fy vad hemskt. Tänker på er och hoppas på det bästa. Kramar om länge!

Skrivet av: Jerry den11 december 2008 15:31

Usch, så otäckt! Fy!

Du ska veta att jag tänker på dig och även om inte jag kommenterar dagligen så "tittar jag in på sidan" nästan dagligen för att kolla dina bravader.

Jag hoppas verkligen att allt löser sig för er! Jag håller alla tummarna! Tänk på att ni ska vinna och inte "the bad guy´s".

Kram, Pia

Skrivet av: Pia den11 december 2008 15:50

Mamma mamma. Låt inte de jävlarna vinna. Klart du ska blogga igen när allt ordnat upp sig lite. KRAM!

Skrivet av: Anna den11 december 2008 16:14

En stund i taget, mamma! Kraaaam!!!

Skrivet av: steffanie den11 december 2008 17:40

Nä men FY vad hemskt! Det är för jäkligt att man inte får ha sina grejor i fred :-( Hoppas att de inte dessutom har förstört en massa saker..? *kramar om*

Skrivet av: Snurran den11 december 2008 20:44

Men vad säger du? JA, folk är inte kloka. Kramar imassor Ahnna

Skrivet av: Ahnna den11 december 2008 20:54

Alla goa människor> Tack! Ert stöd och tröst betyder mycket. Så mycket så att jag tagit mig kraft att trots allt skriva om det... *KRAM*

Skrivet av: Angela den11 december 2008 23:13

Hej

Detta hände oss för 6 år sen och jag spydde nästan varje gång jag kom hem så vi flyttade efter ett halvår.
Det är så äckligt när man vet att några varit runt i hela huset. De tog bärbar dator, kameror, alla guldsmycken + pengar, öppnade t o m dotterns presenter som låg på ett bord och väntade på henne ( 20 årsdag ) och sprättade upp kuvert som låg i brevlådan som innehöll pengar ( borta förstås) som var från hennes farmor.
Hoppas Ni kommer igenom detta med gott mod
kram

Skrivet av: Bibbi den12 december 2008 11:13

Bibbi> Usch och fy! Jag vet ju att vi inte på något sätt är ensamma om det som hänt. Tyvärr tror man ju alltid att det händer bara andra! Jag förstår att du inte ville bo kvar - jag känner precis på samma sätt. Det är en mental våldtäckt rent ut sagt. Tack för din uppmuntran! Det betyder mycket att det finns folk runtomkring som förstår och tröstar. *Kram*

Skrivet av: Angela den12 december 2008 12:12

Post a comment
Remember Me?