« Från i går | Huvudsidan | Vår fantastiske målare »

15 november 2008

Om någon tycker

ATT JAG ÄR FRÅNVARANDE så stämmer det utan tvekan ;-) Men det finns inte mycket att skriva om mer än att det går framåt med projekt allrum. "Vår" målare var här i onsdags och bredspacklade sedan fortsatte han på torsdag. PÅ fredagen var vi så säkra på att han skulle ägna sin tid åt familjen så vi skyndade oss inte ens hem och gissa vad...? Jo, det lyste så mysigt i huset när vi till sist anlände så det var riktigt mysigt att komma hem. Då hade han slipat väggarna och satte upp väven innan han gick hem. Vi fick inte ens serverat kaffe för maten väntade därhemma. Han är helt otrolig denne man!

I dag kom han och målade taket samt första omgången på väggarna! Det blr så fint och ytan känns mycket större än innan och nu fattar jag bara inte hur jag ska kunna tåla mig till luciaveckan innan möblerna anländer?!
Och det är en lisa för själen att se ett proffs jobba! Det ser så lätt ut...

Vi steg upp relativt tidigt i dag och fick till en vända till tippen med diverse tapetskrap och lite annat som vi inte fick med i fredags. Varje gång vi åker dit och "loggar" in med kortet sänder jag en tacksam tanke att det är en guds välgärning att vi har våran tipp. Vad i hela friden skulle vi tagit oss åt utan den?

I kväll har jag rensat ut massor av tyger och pysselsaker som jag ska ge bort i morgon när vi äntigen blir av med möblerna. En arbetskamrats moster ska förbarma sig över dem till någon föreningslokal hon har. Jag blev så glad att slippa slänga dem så jag sa att det blir ett gratis pris bara jag vet att dom kommer till nytta. Hon var även intrresserad av lite pyssel till barnbarnen ;-) Känns bra att inte slänga bort till ingen nytta.

Och på mitt gym har dom nog glömt att jag ens finns ;-) Jag själv har lyckats förtränga att jag köpt ett par rullskidor för en mindre förmögenhet...
Men nästa vecka...

Ja, det ar vår dag!

Skrivet av Angela Müller den 15 november 2008 19:53

Kommentarer

Och vi läsare ser fram emot bilder från allt nytt och fint sen!

Ha en mysig lördagskväll nu!

Kram! :-D

Skrivet av: Bim den15 november 2008 20:16

Det hinner väl börja snöa innan du hinner använda rullskidorna.. ;-) Ha det gott!

Skrivet av: Snurran den15 november 2008 21:47

Bim> Så småningom....
*Kram*

Skrivet av: Angela den16 november 2008 07:51

Snurran> Det hade i och för sig varit en angenämt problem för då tar jag fram dom "riktiga" i stället ;-) Ha en god söndag!

Skrivet av: Angela den16 november 2008 07:55

Post a comment
Remember Me?