« Börjar likna något | Huvudsidan | Ikea here we come ;-) »

22 november 2008

Jag blir lite full i skratt

ATT DET FINNS ANDRA som känner mig bättre än jag gör själv. En god blogvän antyde i en kommentar när jag påpekade att det ska blir skönt när "projekt allrum" är klart. Hon svarade att "Äsch, då startar ni bara ett nytt".

I dag skulle vi fortsätta den långa resan med att hitta en ny taklampa och det gjorde vi efter minst 10 affärer men det var inte det enda vi "hittade"...

1_tokshopping.jpg

Jag vågar inte ens tänka tanken när dessa platta paket från Ikea kan ha förvandlats till något annat och vad det i sig innebär.

Det blev även en ny matta till badrummet...

2_nymatta.jpg

Och som alltid, när man är på Ikea, en del smått och gott...

3_litesmattogott.jpg

Och däri, blandat bandat, fanns även nya skärmar till köksfönstrets lampor...

4_nyaskarmar.jpg

I morgon får vi det "stora nöjet" att åka tillbaka då jag köpte en del till lampan i fel färg och att det fattades en av dörrarna till "dom platta". Så i morgon åker vi till vårt andra Ikea och hoppas att dom har den saknade dörren samt att dom godkänner bytet av lampdetaljen annars får vi dra tillbaka tilll den Ikea vi var på i dag.

Som sagt...det här med hemmaprojekt borde förbjudas ;-)

Skrivet av Angela Müller den 22 november 2008 23:10

Kommentarer

Ska bli spännande att se vad dom platta paketen innehåller! ;-)

Skrivet av: Bim den22 november 2008 23:45

Haha, vad var det jag sa!!?? :-D *kram*

Skrivet av: Snurran den23 november 2008 15:36

Snurran> Lite komiskt är det när ens blogvänner känner mig bättre än jag gör själv ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den23 november 2008 16:03

Bim> Ja, jag gissar att det inte är så svårt att räkna ut men du kan gott få vänta lite ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den23 november 2008 16:10

Post a comment
Remember Me?