« Hem Kära Hem | Huvudsidan | Projekt altan »

22 oktober 2008

Tusingen i morse

JAG VAR ÖVERTYGAD OM ATT MINA BEN skulle vara som betongklumpar i dag efter gårdagens ofantliga stegmängd och därmed inte kunna simma med risk för att sjunka som just en betongklump...
Men det gick bra att simma och visserligen var benen som betongklumpar men det var kanske lättbetong då eftersom jag höll mig flytande i en km ;-)

Det blev därefter en powerwalk från simhallen till jobbet, visserligen bara 2 km men ändå - att jag ens kunde både lyfta och röra benen var gott nog ;-)

Däremot blev jag inte ledsen när man ringde mig från Lerums Sport Center och talade om att det tyvärr inte kunde blii någon klass med Core Flex, som jag var anmäld till, eftersom instruktörinnan blivit sjuk. Det är tur att det inte var en bildtelefon när jag med ett jättestort leende svarade att det var ju synd!?

Jag är verkligen stel i dag men tänkte ett svagt ögonblick att jag kunde ju ta tiden i anspråk för ett styrkepass i stället...Jag kan berätta att det stannade vid tanken på väg hem från jobbet ;-)

Det blir en vilokväll och ute är det riktigt höstrusk med regn och blåst så det blir nog lite tända ljus och mys istället...
Dagen har dock varit fin vädermässigt som tur är och "gubbarna" har nu varit här och avslutat altanbygget!

Skrivet av Angela Müller den 22 oktober 2008 18:18

Kommentarer

"Vilokväll med tända ljus och mys"! Åh! Vad härligt det lät! Det är du värd! :-)

Skrivet av: Bim den22 oktober 2008 18:55

Bim> Det kan nog bli mysigt. Vi ska titta på Oskyldigt dömd från förra veckan också som vi missade ;-)

Skrivet av: Angela den22 oktober 2008 19:05

Post a comment




Remember Me?