« Altanbygge och middag ;-) | Huvudsidan | Valhalla och Lerums Sportcentrum »

13 oktober 2008

Oj, det är redan måndag ju

JAG HANN INTE BLOGGA INNAN DAGEN SLOG ÖVER så detta inlägg handlar om i går ;-)
Jag köpte två nya hjärtevänner i veckan som jag nu förevigar på bild...

1_tvanya.jpg

2_narbild1.jpg 2_narbild2.jpg

Vi började dagen med att hämta husvagnen som varit på ettårs-service för vidare färd ner till Fjärås. Det är alltid lite sorgligt när vi kör hit henne för då är det över för i år och det finns ingen återvändo...

3_innan1.jpg

Så lite minnesbilder är väl på sin plats...

4_innan2.jpg

Så nu ska hon snart ställas inomhus för hon får inte vara ute på vintern ;-)

5_innan3.jpg

Resten av dagen har vi tokshoppat som Anna brukar uttrycka sig. Jag har bland annat skaffat mig en usb-hubb så jag får lite fler usb-portar och en trådlös minimus samt ett löst tangentbord med siffror så jag slipper peta med det när jag bara har datorn med mig.
En ny dator/resväska blev det också för jag pallar inte att bära den på ryggen och därtill en resväska att dra. Sista resan till Stockholm trodde jag ryggen skulle gå av så jag hoppas det blir lite lättare nu.

Men jag ska ju för tusan snart upp så det är väl bästa att hoppa i säng ;-O

Skrivet av Angela Müller den 13 oktober 2008 00:13

Kommentarer

Underbara vänner du köpt! Väldigt fina!
Hoppas du mår bra och att vistelsen i storstaden blir bra, även utan mig...(;-)
*kraaam*

Skrivet av: Jerry den13 oktober 2008 12:32

Jerry> Javisst är dom fina! Jag ska överleva även om det hade varit trevligare med dig ;-) Men jag är övertygad om att när du är mogen så låter du mig veta! *Kram*

Skrivet av: Angela den13 oktober 2008 12:39

Er husvagn är så otroligt fin! :-)

Skrivet av: Bim den13 oktober 2008 16:34

Bim> Ja, vi älskar den och det är väl därför det känns lite motigt att ställa in den. Men nu ser vi fram emot vår och lite nybyggaranda för det är ju det blir när säsongen startar, bygger upp allt som sedan ska rivas igen ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den13 oktober 2008 16:48

Post a comment
Remember Me?