« Tufft schema | Huvudsidan | Ännu en gång »

1 oktober 2008

Kvällen

ÄGNADES ÅT GYMMET och så mycket mer blir det nog inte i dag. Efter tre pass, spinning, core flex samt ett cirkelträningspass mer om detta kan man se mer här så får man nog vara nöjd med kvällen.

I morgon blir det vilodag men undantag för en lite simtur på Valhalla om jag nu hinner det samtidigt som jag ska lösa nytt årskort ;-) Är den Grymme Badmästaren där skickar han nog in mig med ett provisoriskt band tills han fixat det i lugn och ro tills jag kommer ut igen. Men jag vet ju inte om han jobbar i morgon så det återstår att se. I annat fall får det blir som det blir med den saken ;-)
Därefter, när årskortet är löst har jag i alla fulla fall iinget att skylla på...

Skrivet av Angela Müller den 1 oktober 2008 21:08

Kommentarer

Jag är så imponerad av ditt gymmande.. ösnkar jag hade samma karaktär...

Skrivet av: Annika den 1 oktober 2008 23:02

Annika> Det har du säkert också men av naturliga skäl är det annat som tar din tid. Jag har inga barn hemma längre och kan i stort sett lägga tiden på det jag själv vill. Det hade aldrig funkat när barnen var yngre med de förpliktelser man har då.
Tack för ditt beröm!

Skrivet av: Angela den 1 oktober 2008 23:41

Och jag blir trött bara jag läser om all din träning... ;-)

Skrivet av: Bim den 3 oktober 2008 15:40

Bim> Det blir ingen after work idag...känner mig helt ur form ;-( Slutade med allergimedicinen och är nu helt igentäppt??

Skrivet av: Angela den 3 oktober 2008 16:18

Post a comment
Remember Me?