« Var är du? | Huvudsidan | Vi vaknade »

31 oktober 2008

I väntan på barn och make

WOFFEGUBBEN STANNADE KVAR i stan i kväll för att invänta barnen. Han skulle egentligen gått på ett fackmöte också men blev försenad från jobbet så det blev inget med det. Å andra sidan fick han bytt till vinterdäck istället så...

Jag tog bussen hem och vände igen i dörren för en snabb powerwalk bort Shell (som är vår post också) för att hämta post. Det var kallt som attan men för övrigt fint väder så jag tänkte att det blir ju faktiskt det endaste i dag av rörelseglädje så jag tog chansen ;-)

Hemma igen har jag tvättat veckans träningskläder och lite annat smått gott.

Nu går jag här och väntar på barnen som väl inte är i Gråbo före 23.00 i bästa fall. Jag har stekt lite ägg...

1_stekernagraagg.jpg

I fall dom är lite hungriga och vill ha sig en kvällsmacka innan sänggång.

Jag hade också den stora lyckan att "hitta" skogschampinjoner i affären, det händer inte så ofta. Dom vanliga vita odlade finns ju alltid men jag blir lite lyrisk när det finns skogisar. Dom smakar så mycket mer...

2_skogschamoisar.jpg

Som jag nu har stekt och stuvat - blir gott på omeletterna till morgonen om familjen nu vill ha det ;-)

Skrivet av Angela Müller den 31 oktober 2008 19:31

Kommentarer

Ha det så himla mysigt med dina nära och kära i kväll och i helgen nu då! *KRAM*

Skrivet av: Bim den31 oktober 2008 19:54

Njut!!!/Ahnna

Kommer Boris? /Urre

Skrivet av: Ahnna den31 oktober 2008 20:18

Bim> Tack, det är jättemysigt att dom kommer bägge två + fyrbeningarna...Ha det så mysigt ni också - det blir väl flyttbestyr för hela familjen kan jag tro? *Kram*

Skrivet av: Angela den31 oktober 2008 20:47

Ahnna> Det kan du lita på att jag ska göra ;-)

Urre> Japp, han kommer och Ila och Flaxa förstås! Det kommer att bli kramkalas utan dess like om ett par timmar ;-) Fast dom är nog lite trötta det har visst varit tävling i dag innan dom kastade sig på tåget. Och i morgon ska dom ta en riktigt härlig höstpromenad i Skatås medan vi springer Finalloppet.

Skrivet av: Angela den31 oktober 2008 20:49

Post a comment
Remember Me?