« Vår torsdag | Huvudsidan | SuperDuperRoligt »

10 oktober 2008

En sorgens dag

DET VAR EN TUNG KILOMETER att simma i dag. Jag fick veta av en simborgarkompis att min bäste simborgarvän inte finns bland oss längre. Han har förgyllt mina tidiga morgnar på Valhalla många gånger genom sitt goda humör och en makalös förmåga att få in ett passande skämt eller komplimang som gjort att livet helt plötsligt kännts riktigt drägligt.
Vi har pratat och skojat med varandra i över tio års tid - och nu finns han inte mer! Mina tankar går till hans fru, som också varit med och simmat varje dag, som nu står där helt ensam efter ett helt liv tillsammans.
Det är bara för sorgligt!

Skrivet av Angela Müller den 10 oktober 2008 20:27

Kommentarer

Åh, vad tråkigt... Jag vet ju att du många gånger har skrivit om hans härliga kommentarer... Jättesynd... *KRAM*

Skrivet av: Bim den10 oktober 2008 21:04

Åh nej så sorgligt :( *kram*

Skrivet av: Petra den10 oktober 2008 21:04

Näe, är det sant! :´-(
Usch, jag blir alldeles ledsen själv av att läsa detta, han var ju en så färgstark person. :-(
Fy vad ledsamt och sorgligt.

Skrivet av: Anna den10 oktober 2008 22:17

Nej vad tråkigt..Mina tankar går både till hans fru och dig.. *kram*

Skrivet av: Snurran den10 oktober 2008 23:20

Post a comment
Remember Me?