« Precis hemkommen | Huvudsidan | Slut på hemlighetsmakeriet »

18 september 2008

Och i dag har jag

HAFT ÄNNU EN BRA DAG PÅ JOBBET inte utan strul - det vore att ta i men favvokonsulten och jag har haft två riktigt givande dagar. Det är mycket som har klarnat och jag känner mig trygg och nöjd med den tid vi lagt ner. Att vi sedan var ute och roade oss i går med resten av projektgänget gjorde ju inte saken sämre på något vis.

Sedan har jag tagit ett stort berslut i dag med mycket vånda, att inte förglömma, men nu är det gjort! Och nästa gång kan jag ju inte skylla på att det är första gången jag står på såna där!
Innan dess ska jag dock tjuvträna lite så det blir ett träningsläger någon gång i januari -09 med en gymkamrat och hennes väninna. Det ser jag fram emot mycket!

För övrigt ägnar jag kvällen här hemma vid. Jag tänker inte avslöja vad jag gör - i alla fall inte i dag och det finns naturliga skäl till det om man säger så. Kanske kan jag skriva om det i ett senare skede ;-?

I morgon är det fredag och jag har en hektisk dag framför mig både vad gäller jobbmässigt och privat. Helgen blir tyvärr inte så lång för redan på söndag vid lunch drar Woffegubben till Stockholm för en veckas facklig utbildning och jag åker till samma ställe på måndageftermiddag och blir borta till onsdagkväll å jobbets vägnar eller tjänseförrättning som det heter på det fina språket ;-) Vi kommer dock inte att visatas på samma ställe så det blir varken puss eller kram från söndag till fredag ;-)

Jag vet inte hur och när nästa upppdatering kommer men den kommer det lovar jag, i en eller annan form ;-) Och då blir det väl en avslöjande rapport om dom dagarna som väntar.

Skrivet av Angela Müller den 18 september 2008 19:56

Kommentarer

Och nu så blev man ju inte ett dugg nyfiken! ;-D

Skrivet av: Bim den18 september 2008 20:43

Kortvasan...du kommer fixa det!!!Men undra vad du hittar på nu??Hoppas det är något riktigt trevligt!!!Kram Ahnna

Skrivet av: Ahnna den18 september 2008 21:08

Bim och Ahnna> Trevlig kommer det att bli -det kan jag garantera redan nu...lovar att dokumentera både i ord och bild senare... *Kram*

Skrivet av: Angela den18 september 2008 21:23

Utmaning hos mig, titta! *kram*

Skrivet av: Snurran den19 september 2008 18:08

Snurran> Jag har sett den utmaningen och ävven fått den från Morgonsol - får se vad det kommer framöver...

Skrivet av: Angela den19 september 2008 20:12

Haha, då får du väl lämna svar på TIO saker istället ;-D *kram*

Skrivet av: Snurran den19 september 2008 20:33

Post a comment
Remember Me?