« 25-timmars dygn | Huvudsidan | Tufft schema »

30 september 2008

Känns som om

JAG ÄNTLIGEN KOMMIT I GÅNG NU på gymmet och börjar så smått få in mina gamla rutiner igen. Det sitter alltid långt inne efter sommaren när vi mestadels häckar nere i Varberg och tiden helt enkelt inte räcker till. Den här sommaren har jag väl inte heller varit lika aktiv med löpträningen och cykling som förra så det är utan tvekan tungt att komma i gång men det ska nog gå med lite jävlar anamma och övertalning ;-)

Slipper jag nu resa så mycket så är bara det en underlättnad för när jag är borta ett par dagar i veckan blir det som det blir. Men jag vet inte än hur hösten ser ut på den fronten ännu. Någon resa har jag inbokad i oktober men så vitt jag vet blir det åtminstone mindre än det varit i alla fall. Så, då kan jag inte skylla på det heller ;-)

I dag blev det cirkelträning (Pace) i 45 minuter innan det var dags för mitt favvopass i spinningsalen, nämligen Spining Puls i 60 minuter. Det är himla kul att cirketräningen har kommit i går igen efter uppehållet och jag ska försöka gå på de tillfällen som erbjuds nu under hösten.
Dagens träning kan man förstås kolla in här om det nu av någon konstig anledning skulle finnas intresse av det ;-)

Jag har även ett cirketräningspass inbokat i morgon med Xtra Vaganza-gänget, en specialare för bara oss ;-) Men mer om det i morgon.

På altanfronten har det inte hänt något mer men det har pissregnat till och från, mest till, under dagen så jag kan förstå om "gubbarna" inte ville komma i dag ;-)

Skrivet av Angela Müller den 30 september 2008 21:13

Kommentarer

Vad bra att ni hann måla då, innan regnet :-)

Skrivet av: Snurran den30 september 2008 21:49

Snurran> I bland kan man inse vilken himla tur man har ;-)

Skrivet av: Angela den30 september 2008 21:56

Håller med Snurran. Vilken tur att ni hann måla klart innan regnet kom.

Skrivet av: Bim den 3 oktober 2008 15:37

Bim> Ja, det var himla skönt ;-)

Skrivet av: Angela den 3 oktober 2008 16:32

Post a comment




Remember Me?