« Sedan någon timma tillbaka | Huvudsidan | Det satt långt inne »

21 september 2008

En fullständigt

BEDÅRANDE DAG ATT VAKNA TILL! Full spruta på solen och gräsmattorna har dom där fina daggdropparna som ser ut som små glaspärlor...
Man skulle väl egentligen njuta av dagen genom att sitta ute men jag tar tillfället i akt att få tvättat och torkar en drös med sängkläder. Det är njutning det också att slippa hänga detta inne i min trånga tvättstuga.

Woffegubben är packad och klar och vi drar mot Göteborgs centralstation vid lunchtid, hans tåg går någon kvart innan ett. Det känns lite konstigt att bli ensam här hemma en hel vecka. I och för sig så sticker jag själv i väg några dagar så veckan blir kanske inte så lång på ensamhetsfronten i alla fall.

Fram till min egen avfärd är det dock fullt upp så jag kommer nog inte ha tid att sitta och deppa ;-) Månadens fakturor ska matas, min egen packning ska packas och jag har en del förberedelse inför möten kommande vecka att göra. Jag går så smått och funderar på om jag ska hoppa in på gymmet när jag lämnat Woffe på stationen? Men vi får se...

Det är utan tvekan så att jag borde prioritera gymmet för det blir liksom ingen ordning på det när det hela tiden är en massa annat på den tid som jag i annat fall lägger där. Förhoppningsvis ska jag väl ändå komma in i gamla rutiner efter nästa veckas utgång. Man kan ju i alla fall ha ambitionen ;-)

Skrivet av Angela Müller den 21 september 2008 10:41

Kommentarer

Förstår att det känns konstigt att vara ensam i en hel vecka! Det skulle jag också tycka.

Skrivet av: Bim den21 september 2008 11:20

Bim> Det är så himla sällan det är Woffe som reser i den här familjen oftast brukar det ju vara jag som far runt ;-) Men som sagt jag är ju själv på resande fot tre av veckans dagar så jag hinner nog inte bli totalt neddeppad ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den21 september 2008 11:26

Post a comment
Remember Me?