« SL suger | Huvudsidan | Nu vet jag »

24 september 2008

Altanbygge, del 1

NÄR JAG KOM HEM, till sist ska jag tillägga, så var det med en viss spänning jag tittade ut på altanen. Vi lämnade nämligen en nyckel till våra altanbyggargubbar i fredagsmorse förra veckan eftersom ingen av oss skulle vara hemma i början på denna vecka...

Och visst hade dom börjat ;-)

Lägger ut lite torftiga bilder tagit ute i kolsvartet men jag tror att Woffegubben vill se - han är ju kvar i Stockholm medan jag har förmånen att vara hemma igen. Nya takreglar är uppe och det är rejäla dito...

1_nyatakstolar.jpg

Ramverket, där glasprofilerna ska skjutas är på G...

2_ramverket.jpg

Och ramverket för profilerna på långsidan sitter där (eller står kanske?)...

3_ramverket.jpg

Jisses! Det är ju nästan halvfärdigt!

Skrivet av Angela Müller den 24 september 2008 22:10

Kommentarer

Vad glad jag blev, Gela!
Nu börjar det röra på sig!

Kram!

WoffeGubben hälsar1

Skrivet av: WoffeGubben den24 september 2008 23:48

Woffe> Ja, det var mer än jag trodde själv! Får se nu om det händer ytterligare saker under dagen....?*Kram*

Skrivet av: Angela den25 september 2008 08:12

Vad kul att det har hänt så mycket redan! :-)

Skrivet av: Bim den26 september 2008 15:50

Bim> Tyvärr blev det inte så mycket mer denna veckan, bara reglar till den sida vi ska gå ut i trädgården. Men den som väntar på något...;-)

Skrivet av: Angela den26 september 2008 16:16

Post a comment
Remember Me?