« Lika | Huvudsidan | Tur »

26 augusti 2008

Sista för i dag

MINUTERNA INNAN 21.30 ANLÄNDE tåget till Göteborgs centralstation. Woffegubben, eller färdtjänsten kan man ju också kalla honom, stod och väntade på mig. Resan gick bra men var lite tråkig - jag har nog åkt den där sträckan för många gånger för att hitta någon spänning i det ;-)
Det är tur att man har dator och telefon ;-)

Det var under alla omständigheter "gött" att få vara med Woffe igen och vi for raka vägen till vårt andra hem, dvs Varberg och Getterön. Kålsvart är det ute numera så fort klockan blir kväll - vart tog sommaren vägen?

Nu är vi i alla fall på plats och ska väl så smått dra oss in i "sovrummet". Det hade regnat hemma i dag, berättade Woffe, medan vi hade en helt underbart väder i Stockholm. Så det återstår att se hur det blir i morgon och resten av dagarna fram till helgen då det lovats fint väder? Det är ju som bekant inte mycket man kan göra åt den saken - bara gilla läget om man säger så ;-) Om det blir dåligt väder kan man ju, utan dåligt samvete, ägna sig åt lathet och läsa och njuta så gott det går. Lite plock blir det väl och kanske måste det kompletteras i kylskåpet - vi får helt enkelt ta dagen som den kommer.


Skrivet av Angela Müller den 26 augusti 2008 22:58

Kommentarer

En bok kanske vore bra att ha på tåget också!? ;-D

Skrivet av: Bim den27 augusti 2008 20:21

Bim> Boken är alltid med - det är standard ;-)

Skrivet av: Angela den27 augusti 2008 22:43

Post a comment
Remember Me?