« Sitter... | Huvudsidan | En bra start »

25 augusti 2008

Jodå

DET BLEV EN LITEN RUNDA PÅ FAVVOPUBEN efter jag installerat mig efter en skön promenad från Centralstationen. Och i dag skulle jag göra mig märkvärdig och titta i menyn...Då kom han, tror att det är pubägaren, och sade att jag har redan beställt en Ceasarsallad åt dig ;-)
Undrar just om jag är kändis där?

Nåväl, det blev en Ceasarsallad och en pilsner och en massa härlig musik från -70, -80 och -90-tal. Det är alltid härlig musik där såvida det inte är fotboll på TV dårå. Det var det inte i dag så jag satt en stund pch njöt samt tjuvlyssnade lite på den pubgästerna på Flying Scotsman. Det blir så när man är ensam och ingen har att prata med ;-)

Nu ska jag bara komma mig till ro och sedan sova. Kanske tar jag en Powerwalk till morgonen - vi får se - man har ju blivitr lite bortskämd med sovtiderna nu under semester och i morse var det riktigt kämpigt. Jag tror jag snoozade minst en halvtimme ;-)

Jag har i alla fall inte packat ner några löparkläder och skor men väl walkingskorna så en morgontur skulle det mycket väl kunna bli?!

Skrivet av Angela Müller den 25 augusti 2008 21:18

Kommentarer

Sov gott nu! Och ha en bra dag här i Stockholm i morgon! :-) *KRAM*

Skrivet av: Bim den25 augusti 2008 22:01

Snacka om att vara stammis! :-D Det är ju ändå rätt så länge sedan du var i Stockholm senast :-D

Skrivet av: Snurran den25 augusti 2008 22:05

Bim> Samma till dig ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den25 augusti 2008 22:14

Snurran> Kan så vara men det är en "relation" som byggts upp under flera år ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den25 augusti 2008 22:16

Kram - Kram!

Skrivet av: Woffegubben den26 augusti 2008 01:50

Woffegubben> Hoppsan, kram tillbaka! Ses i kväll ;-)

Skrivet av: Angela den26 augusti 2008 05:34

Post a comment
Remember Me?